Ангел Георгиев “Възраждане” : Националните протести продължават 

Ангел Георгиев “Възраждане” : Националните протести продължават 

“Няма да се примирим с потъпкването на законите и Конституцията. Държим да подчертаем, че в момента правовия ред в България е суспендиран. Конституционният съд е само един параван за прикриване на беззаконието и налагане на волята на посолствоТО”, написа в социалните мрежи народният представител от “Възраждане”, Ангел Георгиев.

Той посочва, че след като Конституционният съд изхвърли в кошчето за боклук над 604 000 подписа за свикване на референдум за запазването на лева или приемането на еврото, стана ясно, че институциите у нас представляват единствено престъпния и антибългарски управленски режим, но не и българския народ.

“За разлика от останалите политически формации у нас, ние имаме партньори, а не господари в Европейския парламент. Поради тази причина, ще поставим там искането за провеждане на референдума. Подкрепете ни на 9-ти юни на Евроизборите.”

Той увери още, че след европейските избори, българският глас ще  се чува в Европейския съюз, като подчерта, че Европа съществува, благодарение на нас – българския народ, а не на Европейския съюз, който се превръща в основната заплаха за самата Европа.

Актуално

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Вера Александрова: С отварянето на нов граничен пункт ще развитием транспортните трасета в региона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!