Представяне на листата на Възраждане- Сливен

Представяне на листата на Възраждане- Сливен

Климент Шопов поведе листата на „Възраждане“ в Сливен

Днес в БТА Сливен се проведе пресконференция на „Възраждане“ в града. На нея водачът на листата с кандидати за народни представители на политическата организация в 21 многомандатен избирателен район – Сливен представи своите съмишленици.

„Участниците в листата за 21 многомандатен избирателен район са избрани и подредени от местни членове и симпатизанти на партията. Средната възраст на членовете на листата е 42 години.“, каза  Климент Шопов.

Климент Шопов е  председател на Възраждане – Сливен. По образование и професия е индустриален инженер, получил е своята инженерна диплома от Университет „Конкордия“   Монреал,  Канада.

След него втори в листата е Динко Ганчев –  предприемач  от  град  Сливен. Има опит в сферата на туризма.

Трети в листата е  Неделчо Великов  с висше военно образование – военен инженер. Инженер по „Технология на машиностроенето“.  Той е офицер от резерва с военно звание майор и е бил началник на поделение за ремонт на въоръжение в Българската армия.  Има няколко изобретения в областта на военната оптика, които се използват и до днес. Негова страст е професионалната фотография и видеозаснемане. Той е създател на едни от най-добрите фотоизображения на града и е запечатал множество важни лични и обществени събития.

Четвърти е д-р  Димитър Ковачев. Той е завършил Московската ветеринарна академия с пълно отличие. Следва редовна аспирантура в Научноизследователски експериментален институт по специалността биотехнология. Присъдено му е научно звание – Доктор по биология. Родом е  от Нова Загора, той се връща в своя град и заема позиции като технолог, а по-късно като Директор производство и качество дълги години в голямо местно производствено предприятие. По-късно се реализира като Оперативен и Управляващ директор в големи производствени фирми в страната. От 2018 година се занимава с научна и консултантска дейност.

На пето място е Деян Иванов – бивш военнослужещ от Българската армия с 12 години служба, военнен контрактор за различни мисии в чужбина.

Преминал през гарнизоните Велико Търново, Плевен, Хасково, Момчилград. Неговите усилия са насочени към подобряване на условията за военнослужещите в България, както и повишане на бойната подготовка и готовност на българската армия.

Шеста е Евгения Колева.  Инженер-технолог – „Захарни изделия, растителни и етерични масла“, с опит в сферата на производството и туризма.

На седмо място е  Георги Милев – работи  от 15 години в областта на развитие на технологиите, свързани с добив на вода от природни източници чрез сондажи. Притежател е на 3 патента в автомобилната индустрия, свързани с екология.

Осми е Боян Стоянов, завършил е висше образование в СУ „Св. Климент Орхидски“, специалност – „Информационни системи“. Повече от 12 години работи като специалист „Обработка база данни“ за големи международни фирми в различни сфери – финанси, здравеопазване и др. Женен, с едно дете.

На девето място е  Филип Кънев, роден в гр. Сливен. Завършил образователно-квалификационна степен “магистър“ в Лион, Франция (1999-2006) – Международни търговско-икономически отношения в Lumières Lyon II и Външна търговия и европейски отношения в Jean Moulin Lyon III. През 2005 година съосновава туроператорска агенция, специализирана в организирането на индивидуални и групови пътувания в България, която управлява и до днес.

На десето място е  Ваня Данчева, с  висше образование с магистърска степен (инженер), специалност – Проектиране на технологии за облекло и текстил. Има над 15 години стаж по специалността, работи като моделиер. Наградена с грамота за успешно представяне на първите „Дни на българската мода – Сливен 2005 г.“

„Възраждане“ ще се яви на настоящите избори с надслов „Избери свободата“.

Цялата пресконференция на „Възраждане“ може да видите тук:

https://www.facebook.com/vazrazhdane.sliven/videos/3011293069014263

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!