Общинските съветници от “Възраждане” – Монтана работят за откриване на пощенски клон в един от кварталите 

Общинските съветници от “Възраждане” – Монтана работят за откриване на пощенски клон в един от кварталите 

Общинските съветници от “Възраждане” – Монтана  и народният представител Петър Петров се опитват да провокират откриването на отдавна закрит, пощенски клон в един от крайните и рискови квартали на град Монтана – квартал “Кошарник”.

“Има големи оплаквания от хората, живеещи там, че няма в близост до домовете им, пощенската станция, която да използват и от която да взимат пенсиите и средствата си. Свързахме се с управителя на Български пощи – Запад и той ни отговори, че са склонни да съдействат за откриване на клон на Български пощи, ако община Монтана осигури безвъзмездно помещение за ползване. Говорихме и с председателя на Общински съвет Монтана, който, изиска уточняващо писмо и информация, относно нуждите за помещението и към настоящия момент преговаряме с кмета, за да може да се отдаде съответното помещение и да се отвори пощенската станция”, заяви общинският съветник от “Възраждане”, Александър Димитров.

Той допълни, че народният представител от “Възраждане” Петър Петров се е срещал с министъра на транспорта, за да разреши проблема на живеещи в кварталите със закрити пощенски клонове, а две пощенски станции са били напълно затворени, като след дълги разговори и преговори с кмета, се е стигнало до решение да се отвори едната, стига Общината да осигури безвъзмездно помещение за ползване.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!