Общинските съветници от “Възраждане” – Монтана работят за откриване на пощенски клон в един от кварталите 

Общинските съветници от “Възраждане” – Монтана  и народният представител Петър Петров се опитват да провокират откриването на отдавна закрит, пощенски клон в един от крайните и рискови квартали на град Монтана – квартал “Кошарник”.

“Има големи оплаквания от хората, живеещи там, че няма в близост до домовете им, пощенската станция, която да използват и от която да взимат пенсиите и средствата си. Свързахме се с управителя на Български пощи – Запад и той ни отговори, че са склонни да съдействат за откриване на клон на Български пощи, ако община Монтана осигури безвъзмездно помещение за ползване. Говорихме и с председателя на Общински съвет Монтана, който, изиска уточняващо писмо и информация, относно нуждите за помещението и към настоящия момент преговаряме с кмета, за да може да се отдаде съответното помещение и да се отвори пощенската станция”, заяви общинският съветник от “Възраждане”, Александър Димитров.

Той допълни, че народният представител от “Възраждане” Петър Петров се е срещал с министъра на транспорта, за да разреши проблема на живеещи в кварталите със закрити пощенски клонове, а две пощенски станции са били напълно затворени, като след дълги разговори и преговори с кмета, се е стигнало до решение да се отвори едната, стига Общината да осигури безвъзмездно помещение за ползване.

Актуално

“Възраждане” – Лом : Проблемите на хората с увреждания са системно неглижирани от местната власт 

В Монтана ще има нова детска площадка и облагородени подлези, по предложение на “Възраждане” 

Даниел Петров: Гражданите на Беларус знаят, че техният глас е важен и масово гласуват