Мира Миркова в ефира на “БНТ” : Кандидатирам се за кмет на Кюстендил, защото обичам града си

Мира Миркова в ефира на “БНТ” : Кандидатирам се за кмет на Кюстендил, защото обичам града си

“Когато един човек напусне родината си на 10 години, това не е негов избор, но когато се върне на 30, това определено е. За мен връщане назад няма, аз оставам в България и Кюстендил, знам че този град има страхотен  потенциал, който в момента не виждам да се използва, поне не да се използва в полза на гражданите и мисля, че мога да променя това, с контактите, които съм създала”, коментира в ефира на “БНТ”, кандидатът за кмет от “Възраждане”, Мира Миркова.

В интервюто, тя заяви още, че основен приоритет за нея е обратната връзка с хората и в нейната програма е заложен непрестанен контакт със съгражданите ѝ, чрез местни референдуми и допитвания до тях по всички въпроси с висок обществен интерес и като основен проблем пред кюстендилци е липсата на високи доходи, защото хората не могат спокойно да обезпечат финансово отглеждането на децата си.

“Затова ще се концентрираме в привличането на инвестиции и предприятия, които да предлагат работни места, със заплати, които да бъдат съобразени с нуждите на хората. Необходимо е и да се развие туризма, като използваме минералната вода и безценните ѝ лечебни свойства – доказано е, че тя лекува или действа изключително благоприятно на 89 дерматологични заболявания и трябва да се възползваме от нейните качества, а не тя буквално да изтича под краката ни.

Философията на нашето управление, ако спечелим изборите на 29-ти, ще бъде затвореният цикъл на проектите, тоест – нито един проект няма да се започва, ако не подобрява качеството на живот на гражданите или не носи приходи на Общината”, заяви в ефира на “БНТ”, кандидатът за кмет от “Възраждане”, Мира Миркова.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!