Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Дюпон-Енян посъветва Костадинов „Възраждане“ да брани лева на всяка цена, защото „еврото е смърт за икономиката“
 
За това съобщи Костадинов в социалната мрежа Фейсбук, като публикува и снимка от срещата.
„Преди малко приключи срещата ми с Никола Дюпон-Енян, председател на „Изправи се, Франция“ и депутат във френския парламент. Разговорът ни, на който присъства и Станислав Стоянов, депутат на „Възраждане“ от Велико Търново, продължи повече от 2 часа и премина изключително ползотворно.
Договорихме се за негово посещение в България и за съвместна работа по общите ни проблеми в Европейския парламент. Установихме почти пълно съвпадение на нашите виждания по ключови външнополитически въпроси и вярвам, че тепърва ще задълбочаваме нашето сътрудничество.
Интересно е какъв коментар направи Дюпон-Енян на нашата борба за запазване на българската финансова независимост. Посъветва ни да браним лева на всяка цена, защото „еврото е смърт за икономиката“. От устата на един от ветераните на френската политика с 26-годишен стаж като депутат това определено звучи като много сериозно предупреждение. Не че не го знаем, но е доста впечатляващо, когато го чуем от политик с такъв ранг.
Борбата на „Възраждане“ за свободна и независима България продължава и в нея ние отдавна вече не сме сами. Заедно с нас и до нас са нашите съюзници от другите европейски държави, които стават все повече и все по-силни!“, написа Костадинов в социалната мрежа Фейсбук

Актуално

„Възраждане“ дава Манол Пейков на  Прокуратурата за финансови злоупотреби

Кръстьо Врачев: Реализацията на проект “Въча” е крайно необходима

Коста Стоянов от „Възраждане“: Няма да позволим рибарския бранш да бъде унищожен

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!