Костадинов: В МВнР работят изключителни професионалисти, които са наясно с унизителния колониален статут на България

Костадинов: В МВнР работят изключителни професионалисти, които са наясно с унизителния колониален статут на България

„Когато САЩ наложиха незаконни според българското законодателство санкции на български граждани, включвайки ги в т.нар. „Списък Магнитски“, МВнР на България замълча.

Когато САЩ го направиха отново, но този път в началото на предизборната кампания, с което на практика се намесиха в българските избори, МВнР на България замълча.

Когато по американските медии американски политици признаха, че САЩ се месят във вътрешните ни работи и манипулират изборите в България, МВнР на България замълча.

Когато американският посланик хазяйничи в България, обикаляйки български министерства и държавни институции, МВнР на България системно мълчи.

Когато немският и австрийският посланик отидоха при българския министър на икономиката, за да поискат от него да спре развитието на българската държавна фирма за производство на млечни продукти, МВнР на България замълча.

Когато френският президент Макрон упражни недопустим натиск над България, за да приеме т.нар. френско предложение за Македония, МВнР на България замълча.

Когато обаче в едно свое интервю руската посланичка каза, че ако е български избирател, би гласувала за Възраждане, защото е пробългарска партия с балансирани позиции, МВнР изригна и нарече нейния коментар „недопустима намеса във вътрешните ни работи“.

Тъй като реакцията на МВнР дойде 4 дни след интервюто на Митрофанова, можем да бъдем сигурни, че това забавяне не е случайно. В МВнР работят изключителни професионалисти, които са наясно с унизителния колониален статут на България и това им връзва ръцете за реакции в случаите като гореописаните. В казуса с Митрофанова, в който няма нищо необичайно, късната реакция на МВнР може да бъде обяснена само по един начин – с пряка намеса на американския посланик. 

Американските посланици в България обаче не разбраха едно нещо – колкото повече унижават своите марионетки тук, карайки ги да изпълняват унизителни заповеди, толкова повече засилват подкрепата за „Възраждане“. Защото ние българите имаме достойнство и вече бавно, но неумолимо започваме да го възстановяваме – колкото и потъпкано и поругано да е то в момента от американските господари на България.“ – това написа вчера Костадин Костадинов – председател на „Възраждане“ и на парламентарната група на „Възраждане“ в 49 Народно събрание в своята страница в социалната мрежа „Фейсбук“. 

 

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!