Депутати от Алтернатива за Германия  и „Възраждане“ (Молдова) присъстваха на честванията на 3 март на Паметника на Свободата по покана на “ Възраждане“

Депутати от Алтернатива за Германия  и „Възраждане“ (Молдова) присъстваха на честванията на 3 март на Паметника на Свободата по покана на “ Възраждане“

Двама депутати от „Алтернатива за Германия“ са част от делегацията, която посети Паметника на свободата по случай Националния празник на България – 3 март, по покана на Възраждане.
Делегатите на „Алтернатива за Германия“ са депутати в Германския Бундестаг.
д-р Райнер Ротфус – член на парламентарната група на AfD на комитета на ЕС, и проф. Харалд Вайел – член на федералния изпълнителен съвет на партията AfD, говорител по европейски въпроси на Алтернатива за Германия и говорител на парламентарната група на AfD в комисията по ЕС.
На честването още присъстваха делегати от Молдова. Народните представители Василий Боля и Александър Суходолски (етнически българин) и двамата народни представители от молдовската партия “ Възраждане“, отново по покана на „Възраждане“.
На Паметника на свободата като гости на “ Възраждане“, присъстваха и делегати от младежките организации на партии-партньори на „Възраждане“, които участваха вчера в Националната младежка конференция “ Ние сме младите на Европа“ – Алтернатива за Германия (Германия), Наша родина (Унгария), Свобода и пряка демокрация ( Чехия), Републиканска партия (САЩ).

Актуално

„Възраждане“ представи листата си за Бургас за парламентарните избори

„Възраждане“ на Костадинов се срещна с част от екипа на Тръмп в САЩ

Структурите на “Възраждане” – Великобритания направиха филм за Априлското въстание

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!