„Възраждане“: Георгиев и Вешев не се притесняват сами да дадат имунитета си, защото са невинни

„Възраждане“: Георгиев и Вешев не се притесняват сами да дадат имунитета си, защото са невинни

Народните представители на „Възраждане“ – Ангел Георгиев и Веселин Вешев ще имат възможност да спечелят образуваното дело, защото са невинни.  Припомняме, че преди три години след протест на „Възраждане“ пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) двамата бяха задържани от полицаите на места, отдалечени от протеста.
Обвиненията срещу тях са за насилие над униформени лица, при положение че цяла България видя кадри, излъчени по националните телевизии, от които е видно, че Ангел Георгиев и Веселин Вешев са обект на полицейско насилие.  Насилие от полицаи, което видяхме и под колоните на Министерски съвет, където млади хора бяха бити и унижавани от униформени по време на протест.
Нови протести предстоят и  призоваваме полицаите да не се поддават на провокации и да не се превръщат в „маша“ в ръцете на американския колониален режим, маскиран като българско правителство.
Относно имунитета, поискан от Иван Гешев, и двамата народни представители не се притесняват сами да си го дадат, защото  са невинни.

Актуално

Вера Димитрова

„Възраждане“ ще подкрепи декларацията на ПП-ДБ при условие, че ПП-ДБ подкрепи декларацията на „Възраждане“

Звезделина Каравелова

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!