Ангел Славчев: Без български войници в Украйна

Ангел Славчев: Без български войници в Украйна

Няма да позволим майки да получават децата си в ковчези

„Стига сме служили на евроатлантическите ценности. Трябва да служим на българските ценности и на българския народ, и да градим партньорства на Изток и на Запад. Няма нужда да сме обслужващ персонал на някое посолство, трябва да работим за България.“, каза Ангел Славчев, водач на листата на „Възраждане“ в София област.

Той добави още: „Това, което се случва в Украйна, трябва да спре веднага. България не трябва да изпраща свои войници в конфликт, който не е наш. Ние от „Възраждане“ к

атегорично се противопоставяме на този сценарий да изпратим български войничета в Украйна, да се върнат няколко ковчега и тогава да ни вкарат в този филм, да въстанем и ние срещу Русия. Не трябва да го позволяваме. Това е сюжета на режисьорите от запада, включително САЩ, които активно се намесват, а нашите послушковци козируват. Това трябва да го спрем. Не трябва да пращаме дори медицински сестри там, не трябва да пращаме и оръжие там. Това е братоубийствена война и ние нямаме място в нея. Можем да бъдем единствено посланици в мирни преговори и нищо повече. И знаете ли кое е още по-срамното, от сглобката дадоха 100 милиона за Украйна, а едва отпуснаха 54 милиона за българските пенсионери. Повече така не може! Ето защо призовавам всички български граждани масово да гласуват, защото само с висока избирателна активност купеният и корпоративният вот на управляващите няма да имат тежест и ще успее България да има български народни представители в български парламент.“ добави още Ангел Славчев.

Възраждане е с номер 12 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!