Посещението на политическо движение

Посещението на политическо движение "Двери" в България по покана на "Възраждане"


На 4 и 5 ноември, в отговор на тазгодишната ни визита и по повод 110-та годишнина на Балканската война, в България пристигна делегация на политическо движение „Двери“. ...

На срещата в София между ръководството на "Възраждане" и сръбския представител проф. д-р Андрей Митич бяха обсъдени общите предизвикателства пред Югоизточна Европа. Обект на двустранното внимание бе напрегнатата международна обстановка. Особено внимание бе обърнато на предизвикателствата на религиозния екстремизъм, проникващ във вътрешността на Европа от близкоизточното направление. Бе изказана увереност за съвместното укрепване на границите и сигурността, както и възстановяването на мира на европейския континент и Балканите. Изразено беше единомислие, че е необходимо съвместно да се работи за опазване и укрепване на традиционните европейски ценности.

Срещата премина в топла, делова и приятелска атмосфера, след което представителите на "Възраждане" и "Двери" заедно честваха 110-та годишнина на победоносната Балканска война.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ