Групата на „Възраждане“ в общински съвет Варна с предложение остатъкът от приетата програма за ковид мерки да се изразходва за здравеопазване


На утрешния общински съвет групата на „Възраждане“ ще предложи Общината да плати задължението на белодробната болница към енергото с част от приходния остатък от близо 700 000 лв., останал неизползван от приетата програма за ковид-мерки в общината. ...

" Има идея тези средства да бъдат преразпределени към други звена, като например уличното осветление. Смятам, че много по-разумно е да се покрие задължението на лечебното заведение, защото това са пари за здравеопазване“, коментира Георги Георгиев.

Освен това ще се направи предложение да бъдат отделени и 250 000 лв. за втора детска линейка.

"Ние вече имаме една, която бе закупена със средства от върнати капачки. Тя обаче не е достатъчна за толкова голяма община, каквато е Варна. Хората споделят, че е изключително необходимо да имаме поне още една детска линейка“, категоричен бе общинският съветник от "Възраждане“.

Третото предложение е с остатъкa от средствата да бъдат закупени нови кувьози, за нуждите на лечебните заведения във Варна.

 

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ