Листа на „Възраждане“ в град Стара Загора


Искра Михайлова - гр. Стара Загора, висше образование, специалност "Връзки с обществеността" от БСУ, гр. Бургас. ...

Председател е на Общинската организация на Възраждане в Стара Загора, член на Организационния съвет на „Възраждане“, Народен представител от 47-то Народно събрание от парламентарната група на Възраждане, Общински съветник на Възраждане в Общински съвет Стара Загора в периода 2019 – 2021 г.

Димитър Пашев – гр. Казанлък, висше образование, магистър по „Управление на образованието“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Велико Търново, учител по български език и история, председател на шахматен клуб. Председател е на Общинската организация на „Възраждане“ в Казанлък, член на Организационния съвет на „Възраждане“. 

Даниел Проданов - гр. Стара Загора, висше образование, специалност "Български език и история" от ПУ "Паисий Хилендарски, гр. Пловдив, работи като учител по Български език и История. Областен координатор е на Възраждане за Област Стара Загора

Яна Динева – гр. Стара Загора, студент по право във ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”. Заместник - председател е на Общинската организация на „Възраждане“ в Стара Загора, главен специалист към парламентарната група  на Възраждане в 47-то Народно събрание.

Ива Ангелкова – гр. Стара Загора, висше образование, Магистър инженер „Техника и технологии за опазване на морето и околната среда“, 10 години опит в областта на екологията и 10 години като инженер качество в производствени компании. Секретар е на Общинската организация на Възраждане в Стара Загора, Общински съветник в Общински съвет Стара Загора от 2021 г. до момента.

Д-р Калин Калинов – гр. Казанлък, доктор по Химия от БАН, магистър по „Анализ и контрол на храните“, изучава магистратура „Вероятности, актюерство и статистика“ в СУ „Климент Охридски“, работи в голяма международна компания като извършва дигитализация на химически заводи.

Тодор Делчев – гр. Стара Загора, висше образование, Магистър инженер „Автоматика, информационна и управляваща техника“ от ТУ, гр. Габрово, работи по специалността си от 10 години, като от 4 от тях пряко в енергетиката на Република България.

Симеон Шопов – гр. Казанлък, висше образование, Магистър "Авиоинженер" от ТУ София, работи като програмист, на 33 години, семеен. Заместник - председател е на Общинската организация на Възраждане в Казанлък

Галин Динев – гр. Стара Загора, студент „Аграрна икономика“ в Тракийски университет, работи в сферата на животновъдството и ветеринарно-медицинските дейности.

Михаил Атанасов – гр. Казанлък, висше образование, специалност „Иранистика“ от СУ "Св . Климент Охридски"

Стилян Христов – гр. Стара Загора, изучава „Екология и опазване на околната среда“ в Тракийски Университет, работи в сферата на производството.  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ