Станислав Стоянов е водачът на "Възраждане" в 4-ти МИР Велико Търново


Листа на кандидатите за народни представители на „Възраждане“ за 4-ти МИР Велико Търново за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври 2022 г. ...

Станислав Стоянов, завършил е висшето си образование във Велико Търново  в университет “Св. Св. Кирил и Методий” с бакалавърска степен по “Приложна лингвистика с френски и испански езици”, (специализация Бизнес администрация) и  магистър  по “Европейска интеграция”. След като завършва университета във Велико Търново заминава за Белгия, където завършва магистратура по „Европейска публична администрация„ към Университет на гр. Лиеж”, Кралство Белгия. По професия е бизнес анализатор. 

Венцислава Йорданова, студент по българска филология по професия е професионален кулинар с дългогодишен опит.

Александра Трифонова, завършила е висше образование по "Стопанско управление" в ТУ-Габрово и второ висше образование "Строителство на сгради и съоръжения" във ВСУ "Любен Каравелов" гр. София с придобита квалификация "Строителен инженер". В момента работи като инженер проектант в австрийска компания. 

Иван Топалов завършил е  Стопанска Академия "Д. А. Ценов" в град Свищов, степен магистър. Работи в сферата на търговията и земеделското стопанство. 

Ивайло Парашкевов  с профил английски, руски езици и информационни технологии.

Тихомир Цонев, с дългогодишен опит в строителния бранш

Иван Драгостинов, доктор по Социална психология с дисертация по „Организационно развитие“ и „Управление на организационната промяна“. Разработил е нов организационен подход в мениджмънт управлението с оптимизиране на наличната организационна култура. Научният му  принос е в изграждането на ефективни и конкурентно устойчиви организационни модели в производствените предприятия и бизнес организациите.

Христо Гугучков, той е от Лясковец работи в частния сектор по специалност е  електротехник по електрообзавеждане на промишлени предприятия.

инж.Георги Харизанов, завършил е НВУ „Васил Левски“, специалност „Машинен инженер“, образователно-квалификационна степен „Магистър“ и Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, специалност „Публична администрация“, образователно-квалификационна степен „Магистър“.  Работил е 25 години в системата на МВР на различни ръководни длъжности, включително 7 години зад граница като представител на МВР в мисии на ООН и ЕС, в Република Косово и Република Грузия. През последните 5 години работил в град Мариупол в мисията на ОССЕ в Украйна. Има дългогодишен опит в сферата на сигурността, миграционната политика, управление на сигурността и хуманитарната ситуация в зони на   поствоенни конфликти.

Пенчо Пенчев, представител на бизнеса, собственик и управител на фирма, която развива дейност в автомобилния сектор

Златка Донева-Цанева, тя е общински съветник от "Възраждане" и Председател на Постоянна комисия по бюджет, финанси, стопански дейности и местно икономическо развитие в Общински съвет - Трявна. По образование е бакалавър по Финанси и банково дело, магистър по Право с  придобита юридическа правоспособност, магистър по Политология, дипломация и национална сигурност, магистър по Счетоводство и одит, магистър по Педагогика на обучението по география и икономика. Златка Донева – Цанева е управител на счетоводно-консултантска кантора. Работя и като специалист управление на човешките ресурси в многопрофилна болница.


 

 

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ