Костадин Костадинов води листата на


Костадин Костадинов, идеолог и председател на „Възраждане“. Завършил е Балканистика във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий" през 2002 г. и Право, пак там, през 2011 г. ...

Костадин Костадинов, идеолог и председател на „Възраждане“. Завършил е Балканистика във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий" през 2002 г. и Право, пак там, през 2011 г. През 2017 г. защитава докторска дисертация в Института по етнология и фолклористика с Етнографски музей на Българската академия на науките. Автор е на книги и филми с историческа тематика и на  учебник по Родинознание за 1-ви до 4-ти клас.

Николай Костадинов,  Завършил е Икономически университет Варна, специалност Икономика на търговията, магистър към ИУ - Варна по публичен мениджмънт и административна власт. Николай Костадинов е предприемач, който развива собствен бизнес в сферата на търговията.

Юлиян Губатов, Завършил е бакалавър и магистър в Икономически университет- Варна със специалност Счетоводство и контрол.  Развива се професионално в сферата на  финансите.

Светослав Тодоров -  студент  в Юридически факултет на Варненски Свободен университет, специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“. Активен спортист от дете, състезавал се е както за училищните, така и за професионални отбори по волейбол. 

инж. Коста Стоянов  - магистър по „Промишлено и гражданско строителство” от УАСГ – София, магистър по спортен мениджмънт от НСА – София. Работил е като директор в редица дирекции към община Бяла, зам.-кмет, както и общински съветник в града. От 2018 г. е изпълнителен директор на Сдружение „Местна инициативна група Долен Чифлик и Бяла“. Инж. Стоянов е външен експерт по ЗОП, включен в списъка на Агенция за обществени поръчки, оценител на проекти и действащ футболен агент, вписан в регистъра на БФС. Председател е на сдружение „Бъдеще чрез спорт“, с опит в организирането на големи спортни събития.

Веселин Вешев, дългогодишен състезател по вдигане на тежести, треньор и съдия. Шампион и рекордьор по вдигане от лег и силов трибой. Състезатели, които е тренирал, са постигали високи постижения и са част от спортния елит на България. От няколко години е предприемач, занимава се със селско стопанство като малък фермер. Познава добре проблемите и перспективите пред агросектора.Общински съветник първи мандат в гр. Варна.

7. Дилян Григоров -.по професия е часовникар. Има завършено образование: зъботехник (2012-2015) - професионален бакалавър дипломиран от МУ Варна "Д-р Параскев Стоянов" и часовникар (2017-2020) - дипломиран в Германия от швейцарската академия по асовникарство "WOSTEP Neuchatel".

Хоби/Спорт - пътуване в България с туристически мотор и водните спортове ветроходство и водолазно гмуркане.

8. Светослав Йорданов – развива се в сферата на строителството   и  е участвал в изграждането на знакови сгради в родния си град. От 2001 г. работи в сферата на вертикалния транспорт и притежава най-високата степен на правоспособност в сектора, а от 2009 г. е част от водеща световна компания, специализирана в продажба, производство, монтаж и сервиз на съоражения за вертикален транспорт.

9. Станислав Стоянов -З авършил е приложна лингвистика с френски и испански езици във ВТУ „Св.св.Кирил и Методий”, магистър е по „Европейска публична администрация” от Университета в белгийския град Лиеж. Работи като бизнес анализатор.

10. Диян Атанасов  - Завършил е Технически Университет със специалност магистър „Инженер по Автоматизация”. Работи по специалността. Познава добре производствения сектор и ще се бори за по-тясна връзка между професионалното образование и бизнеса. 

11. Галин Иванов - от гр. Аксаково, председател на структурата на Възраждане в града. Завършено образование - НШЗО „Христо Ботев” - гр. Плевен. Ръководи компания от частния сектор.

12. Ваня Иванова  - Завършила Икономически Университет Варна. Живяла дълго време във Великобритания, завръща се в родния град, където започва работа в общинската администрация като счетоводител на бюджетните дейности и на проектите, финансирани със средства от Европейския съюз. В момента е главен счетоводител на институции в град Бяла. Секретар е  на структурата на „Възраждане“ в града. 

13. Павлин Пенев - Магистър Електроинженер, специалност „Електро обзавеждане и електро снабдяване на кораба. Притежава всички необходими квалификации за работа по морски и сондажни съоръжения.Работи в корабостроителни заводи в България и Сингапур като инженер-изпитател. С опит в международен търговски флот като корабен Електромеханик. Последните 20 години работи по сондажни проекти в Източна Азия, Близък Изток, Австралия, Западна Африка и Средиземно море като началник електро отдел.

14. Сергей Христов - изучава специалност "Маркшайдерство и геодезия" в Минно-геоложки университет "Св. Иван Рилски"- гр. София. От повече от 16 години работи в общинската администрация на гр. Варна, като се специализира в областа на геодезията и кадастъра. Баща на едно дете.

15. Велин Сербезов - завършил е  специалност „Стопанско управление” в Икономически университет Варна. Работил е повече от 20 години в Параходство БМФ. Над 10 години работи в управлението на имоти.

16. Кремена Пашова - родена и израснала в град Варна, на 38 години. След завършване на езикова гимназия прекарва пет години в Германия. Там тя работи и учи, като през 2008 година любовта към родината и семейството и я връщат отново в България. Висшето си образование завършва в икономическия университет в родния си град, специалност „Туризъм‘‘. По време на образованиeто си работи две години в организационната дейност на Варненска туристическа камара. Говори немски и английски език, има дъщеря.

В момента е във финансовия отдел на немска фирма, занимаваща се с внедряване и поддръжка на софтуер в енергийния бранш.

17. Георги Ангелов Георгиев - служител в частна фирма. Той е един от учредителите на Възраждане. Творец, един от водещите зографи на Възраждане. Участвал в реставрацията на множество паметници и културно историческо наследство.

18. Дияна Димитрова – от гр. Провадия, председател на структурата на Възраждане в града. 

19. Венцислав Георгиев - изучавал туристически мениджмънт в Българо-холандски колеж. Предприемач от 1990 г, преминал през сферите на търговия, производство и услуги. 

20. Никола Македонски -  бакалавър и  магистър, от Технически Университет - Варна.  През 2018 год. придобива научна степен "доктор". От 2011 год. до този момент работи като преподавател с академична длъжност "главен асистент" в катедра "Електроснабдяване и електрообзавеждане" на ТУ-Варна. Семеен, има една дъщеря. 

21. Диана Неделчева - Завършила „История и география” в Търновския университет и магистърска степен по българска история. Работи в ОП "Спорт". 

22. Диана Вълчева - работи в частния сектор.

23. Димитър Моллов - бакалавър и магистър икономист със специалност „Международни икономически отношения”. Живее в САЩ през периода 2011 г.-2017 г., като „Възраждане“ е причината да се върне в България.

24. Руслан Монахов -  работи като технически ръководител в строителството, мениджър по безопастност и здраве, мениджър технически отдел. 

25. Георги Геров – с висше образование в ИУ – Варна. Занимава се с частен бизнес в сферата на туризма. 

26. Йордан Димитров – със специалност „Корабен монтьор“ И специалността „Електроснабдяване и електрообзавеждане на корабите“. Управител на фирма за  ремонт и изграждане на автоматизирани системи по корабите. 

27. Николай Христов -  работи в сферата на строителството като специалист по хидроизолация.  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ