Зам. председателят на “Възраждане“ Цончо Ганев води листата в 1-ви МИР Благоевград


Вчера в БТА Благоевград се проведе пресконференция, на която водачът на листата за 1-ви МИР Благоевград – Цончо Ганев представи кандидатите за народни представители. ...

Цончо Ганев беше зам. председател на  47-то Народно събрание от ПГ на „Възраждане“ и зам. председател на „Възраждане“. Във Възраждане  е от създаването ѝ. Завършил е специалност „Икономика на търговията“ в Стопанска академия „Д. А. Ценов” гр. Свищов. Професионалният му път включва мениджърски позиции в международни компании. Там натрупва управленски и организационен опит, умение да ръководи и създава екипи от добре мотивирани професионалисти. Дейността му е свързана с високи успехи, отлични резултати и задълбочени познания на бизнес средата в България.

На второ място в листата е Цвета Рангелова,  юрист по образование, от  20  години работи като адвокат на самостоятелна практика в собствена кантора. Председател е на структурата  на „Възраждане“ в град  Благоевград. Трето място в листата е за Костадинка Джагълова. Тя е председател на структурата на „Възраждане“ в град Гоце Делчев, магистър е по специалност „Счетоводство и контрол“ от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“ и магистър по специалността „Предучилищна педагогика“ от Софийски университет „Св. Климент Охридски“.  Седемнадесет години е работила в сферата на професионалното образование, към момента работи като счетоводител. Четвърти в листата е Александър Стойков, завършил висше образование във  ВСУ “Черноризец Храбър”  гр. Варна, специалност „Съдебно-експертен инженеринг“. Работи като производствен директор в хранително-вкусовата промишленост. Пети е Методи Спасов със специалност „Радиотехника и телевизия“. Към момента работи в държавната администрация. Шести е Мустафа Люманков от с. Рибново. със специалност „Икономика на социалната сфера“ завършена в ЮЗУ “Неофит Рилски”. На седмо място е Иван Самоковарев, със  специалност „Механизатор и растениевъдство“ от средно професионално техническо училище по механизация на селското стопанство. Осми в листата е  Любомир Колев с висше педагогическо образование по специалността рисуване и физическо възпитание. През целия си живот е имал различни бизнес начинания, но винаги е бил художник, а отскоро и блогър.

Девети е Илко Гълъбов,  бакалавър „Финанси“, бакалавър „Счетоводство и контрол“. Занимава се със земеделие като земеделски производител.  На десето място е Теодора Димитрова от гр. Сандански, с бакалавърска степен   " Маркетинг" от Икономически университет гр.Варна и две магистърски степени по  " Управление на продажбите и мърчандайзинг" от Икономически университет  Варна и "Начална училищна педагогика" от Югозападен университет "Неофит Рилски" Благоевград. Председател  е на  структурата на „Възраждане“ в град  Сандански. Единадесети е Георги Хаджийски  от  гр. Добринище, община Банско,  бакалавър по „Бизнес администрация“. Развива собствен бизнес в рекламната сфера. Дванадесето място „Възраждане“ отрежда за д-р Симеон Пандилов от град Сандански. Той е лекар по дентална медицина, има завършени две висши образования : бакалавърска степен по кинезитерапия и  по  дентална медицина. Пребивава известно време в чужбина, се е завърнал в България. На тринадесето място е Йордан Говедарев от град Банско, с висше образование, работи във  фирма за търговски и счетоводен софтуер. Той е председател на структурата на  „Възраждане“  в  Банско. На четиринадесето място е Костадин Георгиев, студент, последна година специалност „История“ в ЮЗУ ,,Неофит Рилски" гр. Благоевград. На петнадесето място е Борислав Дамянов от град Сандански,  управител на  собствена малка фирма, която се занимава с градинска и горска техника. Живял е в Америка, който се е завърнал в България. На шестнадесето място е Ибрахим Кърпач,  помощник-треньор по бокс. Седемнадесети в листата е Любомир Йосифов със специалност  „Студена обработка на металите“. Развива собствен бизнес в тази област. 

Днес предстоят две пресконференции за представяне на листите на „Възраждане“ в 13 МИР Пазарджик от 12:00 ч. и на 16 МИР Пловдив град и 17 МИР Пловдив област от 15:00 ч. И двете пресконференции ще се излъчват през страниците на

Възраждане - Пазарджик и Възраждане - Пловдив в социалната мрежа Фейсбук.

 

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ