„Възраждане“ представи листата си в 9 МИР Кърджали


На пресконференция днес беше представена листата на „Възраждане“ за 9 МИР Кърджали. ...

Кандидатите за народни представители в нея бяха представени от д-р Костадин Костадинов – председател на „Възраждане“ и от инж. Георги Георгиев – водач на листата на „Възраждане“ в 9 МИР Кърджали  на предстоящите предсрочни парламентарни избори, които ще се проведат на 2-ри октомври 2022 г.

Инж. Георги Георгиев беше част от парламентарната група на “Възраждане“ в 47-то Народно събрание, избран от 9 МИР Кърджали.

Той  е завършил  Химико-технологичен и металургичен университет, гр. София, специалност „Стъкло, керамика и свързващи вещества“. Има  специализация по Технология на неорганичните вещества от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – гр. Бургас.  Втори в листата е д-р Венко Вълчев. Завършил е „Хуманитарна медицина“ в Тракийския университет, гр. Стара Загора, работи, като лекар в Ендокринология в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“. Понастоящем е  председател на  структурата на „Възраждане“  в Кърджали. Трети в листата е Иван Дафинкичов. Той е завършил „Радио и телевизионна техника" в Колеж по телекомуникация и пощи – гр. София. Към момента се реализира професионално в сферата на търговията. Четвърти в листата на „Възраждане“ е  Николина Колева, която е завършила  „Мениджмънт на туризма“ и „Начална педагогика“. Работи, като начален учител в СОУ „Отец Паисий“ – гр. Кърджали. На пето място в листата е Николай Лукаревский. Той е бесарабски българин. В България се занимава със земеделие и животновъдство. Средната възраст на листата е 45 години.

 

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ