Възраждане търси членове на избирателни комисии


„Възраждане“ търси членове на избирателни комисии за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 02.10.2022 г. ...

Най-важно за България е да се проведат честни избори. Само така може да бъде преодоляна апатията, породена от усещането, че всичко е предрешено относно изборния вот.

За пръв път в 32-годишната история на така наречения преход има политическа организация, чиито решения са съобразени само с националния интерес на България. „Възраждане“ показа последователност в идеите и действията си и абсолютно съответствие между думи и дела. Представителите на политическата организация многократно заявяват, че единствените, с които ще управляват България, когато получат доверието на избирателя, са именно българите.

В предстоящия изборен вот България има нужда от всеки един българин. Освен да излезе и да гласува, но и да помогне за опазването на вота. За пръв път от 32 години има алтернатива пред държавата ни, за да я има, да бъде преоснована и да бъде превърната в най-желаното място за живот, работа и отглеждане на деца за всеки българин.

Призоваваме всеки българин, който е навършил пълнолетие и има възможност, да се включи в изборния ден като член на избирателна комисия, за да може заедно да опазим вота и да започнем новото възраждане на българската държава.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ