Възраждане издига Димитър Ташев за кмет в Ракитово


Вчера на 31 май се учреди структурата на Възраждане в община Ракитово. На срещата присъстваха лично председателят на Възраждане д-р Костадин Костадинов и народният представител Стоян Таслаков. ...

За председател беше избран Ангел Гагов, за заместник председател - Емир Кузу от  с. Дорково, за секретар Марина Ганчева.

Първата цел на новоучредената структура   на „Възраждане“ в Ракитово е да участва и спечели предстоящите Частични местни избори 2022. Целта е да върнем управлението на  Ракитово в ръцете на гражданите. Това е постижимо само  с градоначалник, който ще работи за града и за жителите му, като поставя на първо място техните интереси в съответствие с българския национален интерес.

Възраждане ще повери Ракитово на Димитър Ташев. Кандидатът е местен жител, който познава добре града, неговите предимства и проблемите, с които се среща заедно със съгражданите си.

В предстоящата предизборна кампания Димитър Ташев ще представи  своята програма, която „Възраждане“ поставя като приоритет за работа в община Ракитово.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ