Възраждане: Държавата ни е сграда, която се разпада, защото няма стопанин


На 11-ти май в 18:00 ч. подготвяме Национален протест в два града на страната ...

На 11-ти май 2022 г. „Възраждане“ организира Национален протест на пл. "Народно събрание" в град София. По същото време в 18:00 членовете и симпатизантите на Възраждане-Варна ще протестират пред Областната администрация в града. Основното искане на протеста е оставка на правителството, което в последните месеци се занимава повече с войната в Украйна, отколкото с проблемите на българите в България.

Страната ни на практика няма правителство, защото днес тя се управлява от хора, които само вредят. Нито едно от решенията, взети от тях, не е в интерес на българите. Цари разруха и разпад. Пътищата ни се рушат, пенсионерите чакат за пенсиите си, а правителството се оправдава, прикривайки се зад „хакерска атака“,  

Държавата ни е сграда, която се разпада, защото няма стопанин, който да се грижи за нея, а има управляващи, които се съобразяват с  външни сили, а не с българския национален интерес.

Само за няколко месеца парите в държавата свършиха, теглят се заеми безразборно, а  промяната е видима, но в негативен аспект. Ако българите решим, марионетното правителство ще си отиде, а след него ще дойдат предсрочни избори, които ще са като референдум за нас. За това дали сме готови да си върнем  и преосновем държавата.  Днес ние пак сме на първата стъпка, както и преди година - да отстраним управляващите.

" Възраждане“ организира национален протест в два града на страната. Ако споделяте позиции ни по важни за България  въпроси, може да се свържете със структурите на „Възраждане“ по места, за да се присъедините към протеста. Координати на всяка от тях ще намерите в сайта: Възраждане.бг.

На 11-ти май 2022 г. от 18:00 ч. „Възраждане“ организира Национален протест  на пл. "Народно събрание" в град София.  По същото време в 18:00 членовете и симпатизантите на Възраждане-Варна ще протестират пред Областната администрация в града. Времето дойде, българският дух е буден и е време да се освободим от окупаторите. С Бог напред да си върнем държавата!

 

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ