Възраждане с въпрос към РЗИ


След провелият се КСНС при президента Румен Радев, късно вечерта, се появи информа, че председателя на НС - Никола Минчев е дал положителна проба за Ковид 19. ...

След провелият се КСНС при президента Румен Радев, късно вечерта, се появи информа, че председателя на НС - Никола Минчев е дал положителна проба за Ковид 19. 

В резултат на това всички държавници, чиято пряка отговорност е сигурността на странта, има вероятност днес да бъдат поставени в десет дневна карантина.Във връзка с това, като отговорен гражданин, д-р Костадин Костадинов си направи антигенен тест за Ковид 19. Резултатът от теста беше отрицателен. След това д-р Костадинов посети медицинска лаборатория за лабораторен тест. Резултатът от него е отново отрицателен.

Д-р Костадинов към настоящия момент е клинично здрав. Във връзкка с това отправяме запитване към РЗИ: На базата на какво се поставят под карантина здрави хора?

Настояваме г-н Минчев да удостовери Настояваме г-н Никола Минчев – председателят на НС да предостави своя положителен тест за Ковид 19, направен след консултативния съвет на 10.01.2021 г.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ