Костадинов: Много маски паднаха в хода на предизборната кампания

Костадинов: Много маски паднаха в хода на предизборната кампания


„Много маски паднаха в хода на предизборната кампанията и се видя как по един и същи въпрос различни политически сили имат една и съща позиция, независимо че претендират за уж различни идеологии, които уж ги разделят", каза кандидатът за президент д-р Костадинов при посещението си днес в град Ловеч ...

На площада в града той се срещна със симпатизанти и отговори на въпроси зададени към него. Обсъдени бяха проблемите с демографската криза в града, състоянието на ловешката болница, автомагистрала „Хемус“ и това какво държавата трябва да направи за град с ключово значение като Ловеч.

„Някога в Ловеч имаше автомобилен завод, имаше завод за електротехника, за мебели, кожарски завод и винпром. Днес от това не е останало почти нищо. Някои политически сили, като ВМРО- БНД например, явно мислейки си, че българския народ е изключително късопаметен, започнаха да говорят неща, които само преди няколко месеци и години отричаха и обясняваха как всъщност няма как да станат. Например партии, които сега говорят против така наречената „Зелена сделка“,  имат техни евродепутати, които са гласували за зелената сделка. Същите тези хора, които преди години създадоха методика, с която се оформя сегашният енергиен микс към момента говорят как този микс трябва да се промени. България вече 30 години е в ръцете на политици, които се опитват да я унищожат. На лице са и видимите резултати – българите намаляхме с  над 1 млн. човека за 10 години. Демографската криза е повсеместна. Извинете, ще се поправя. Това е демографска катастрофа и тази катастрофа не подминава Ловеч. Ето защо изборите на 14 ноември са изключително важни, защото с избора на номер 5 в бюлетината имаме възможност да спасим България. Аз мечтая за благоденстваща  България. Такава е била тя в миналото, такава и ще бъде. И ние можем да постигнем това, което са постигали предците ни“, каза още д-р Костадинов.

 Възраждане е единствената политическа сила, която има програма за преодоляване на демографската катастрофа. В нея са включени специално-икономически мерки за развитие на регионите в страната, с което ще бъдат осигурени повече работни места в по-малките градове, включени са и данъчни стимули и допълнително финансиране за развитие на селските райони на България.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ