Елена Гунчева: Към политиците и математиците


Адв. Елена Гунчева, кандидат за народен представител в 16 МИР Пловдив град и 4 МИР Велико Търново, чрез фейсбук профила си зададе няколко въпроса към управляващите ...

„Понеже правителствената пропаганда е насочена активно към това да ме убеди да се ваксинирам срещу Ковид-19, защото, видиш ли, съм щяла да спася живот и да не бъда ходеща зараза, реших  да задам няколко въпроса, на които много настоявам да ми отговорят.", написа тя.

Въпросите, които задава адв. Елена Гунчева са следните:

1. Колко са смъртните случаи в България  в следствие от експерименталните ваксини?

Според информация от сайта на Европейския парламент, има вече 5000 смъртни случая ваксинирани  с новите експериментални ваксини.

2. Колко са тежките странични реакции след поставяне на новите експериментални ваксини в България?

По данни пак от сайта на ЕП - повече от 75 000 случая на тежки реакции и увреждания.

3. Кога ще приключат клиничните изпитания на новите експериментални ваксини - по видове производител ми ги посочете, посочете и по какъв начин протичат клиничните изпитания?По данни от  медиите това ще стане към пролетта на 2024 година, но какво казва Министерството на здравеопазването?

4.  Какъв е средният срок на клинични изпитания за всяка една ваксина?

5. По какъв начин са извършени клиничните изпитания за новите експериментални ваксини за малки деца и бременни жени?

6. В България проведени ли са клинични изпитания за експерименталните ваксини и те одобрени ли са от Изпълнителната агенция по лекарствата в България?

7. В България има ли правени аутопсии за установяване на причините за смъртта на починали от ковид-19 в последните две години?

8. Колко смъртни случая и тежки странични последици след поставяне на експерименталните ваксини има в България?

9. Кой носи отговорност, ако ваксините, които се разработват, доведат до смърт или тежки увреждания?

10. На каква стойност са печалбите на фармацевтичните компании, произвеждащи експерименталните биопродукти (така са наречени ваксините в листовките за информирано съгласие), за 2021 година?

11. Какви средства са изхарчени от българската държава за рекламиране на ваксинирането?

12. Колко пари са изхарчени за закупуване на експериментални ваксини, които са минали срок на годност и/или са дарени на други държави, колко пари са изхарчени за маски, шлемове и други от държавата, които не са използвани?

13.Ваксинираните могат ли да заразяват и да се заразяват от ковид-19? Могат ли да се разболяват и по какъв начин установявате, че те прекарват заболяването по-леко от другите, при положение, че голяма част от българите преболедували вируса и то в къщи, без усложнения?

Моля вилнеещите по телевизионните студиа математици и политици да ми отговорят на тези въпроси и тогава да ме агитират да се ваксинирам с експериментални биопродукти. Мантрата "Ваксината спасява живот", "Неваксинираните сеят зарази", "Пази живота" едва ли ще окажат влияние на хората, които вече си задават всички тези въпроси. И тези хора като мен мислят критично и си задават въпроси, на които никой не ни дава отговор. А практиката математици да ме убеждават за последици и заболеваемост е несериозно!

Натискът над българите трябва да спре и на този вирус и тази ситуация да се погледне адекватно. Необходимо е да бъдем оставени на мира, да работим, децата ни да учат, да се подсили здравната система, да се възстановят плановите операции и профилактиката. При всяка така наречена „вълна‘ спират плановите операции и това неминуемо ще доведе до влошаване на здравето на болните и дори и до повишаване на смъртността. Категорично заявявам, че когато българите ни дадат доверието си и Възраждане стане фактор в 47-то Народно събрание, всички мерки и ограничения ще отпаднат. Ще отстояваме свободата и гражданските права на българите“, каза Елена Гунчева, която е кандидат за народен представител в 4 МИР Велико Търново и 16 МИР Пловдив град.

Не сте сами, заедно сме!

Възраждане е с номер 5 в бюлетината!

 

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ