Политическа партия Възраждане призовава всички свои опоненти към честно и почтено политическо съревнование


Призоваваме всички наши опоненти кампанията да бъде надпревара на идеи и битка на политически идеологии и възгледи. ...

В това поле на изява имат място само кандидатите, регистрирани за надпреварата, чиито имена присъстват в списъците на ЦИК.

Както е известно, непълнолетни лица и деца на кандидатите за народни представители нямат място в политическия живот на страната. Спрямо тях политиката може да се прилага, за да бъдат направени промени в държавата, които да доведат до осигуряването на спокоен живот, образование и среда за развитие.

Ден преди началото на кампанията децата на кандидата за президент и народен представител Костадин Костадинов бяха преследвани, притискани и изплашени от мъже, представящи се за журналисти. Същите са посетили училището на по-голямото дете и с негова снимка са обикаляли в училищния двор, за да  го издирват.

По-малкото дете е изпаднало в състояние на краткотраен стрес, причината за който са мъжете, блъскащи по вратата на дома им. Това е поредната ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА, на която жертва са непълнолетни деца. Призоваваме всички журналисти да порицаят случващото се и да бъдат нетолерантни към подобни прояви, защото всеки, наричащ себе си журналист, е призван да отразява безпристрастно обективната истина, отстоявайки етичните принципи на тази достойна професия.

Призоваваме всички български граждани да не се поддават на манипулации. В настоящата политическа надпревара Възраждане  е пречка за "елита" управляващ 30 години България, защото кандидатите за народни представители на  Възраждане не се продават, не се купуват, не се занимават със задкулисия - били те финансови или идеологически, пропагандни, социалноинженерни или каквито и да било други.

Възраждане застава рамо до рамо с българския народ, за да се пребори за по-добро бъдеще на децата ни, за да си върнем България от непочтените политици, олигарси и престъпници, които са я заграбили. Борим се да превърнем Родината си в прекрасно място за живот, труд и отглеждане на нашите деца. Ще продължаваме да вървим упорито напред, независимо от коварните атаки, очевидно поръчани от политически противници с нечисти намерения.

Ние обаче не сме сами, защото зад нас са всички сърцати и родолюбиви българи!

България има нужда от Възраждане!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ