Властите се сменят, но политическите репресиите продължават


Днес (27 септември) от 10:00 ч. в Софийски районен съд, Наказателно отделение, на адрес: гр. София, ул. "Ген Скобелев" 23, ще се състои делото, повдигнато от прокуратурата срещу д-р Костадин Костадинов. ...

Припомняме, че само четири дни след 11 септември, когато Възраждане проведе протест срещу ограничителните мерки, д-р Костадинов бе привлечен като обвиняем. Поводът е изказване през март 2020 г., за което д-р Костадин Костадинов е обвинен във всяване на смут и паника.
Изказването е направено в телевизионно предаване и касае липсващия тонаж кашкавал от държавния резерв. От тогава до сега бяха разкрити и доказани липси от стотици тонове храни от държавния резерв, но това не пречи за пореден път д-р Костадинов да е с поредното безумно обвинение.

Очакваме ви пред съдебната зала, за да се противопоставим заедно и за пореден път на репресиите, които не спират, въпреки че формално се сменя управляващата власт, те продължават, а основания за тях се намират дори там, където ги няма и звучат абсурдно. Продължават репресиите, независимо дали правителството е редовно или служебно.

Посегателството над обществени личности, над политически лидери е знак за отсъствието на реда и законността. В днешните времена това отсъствие застрашава всеки от нас. Днес е д-р Костадинов, утре може да е всеки, нека не се примиряваме!

Надявам се да продължите да сте с нас в тази борба за справедливост и да отразите случващото се. Без вас трудно бихме се справили.Очакваме ви на 27 септември 2021 г. от 10:00 ч. в Софийски районен съд, Наказателно отделение, на адрес: гр. София, ул. "Ген Скобелев" 23

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ