Д-р Костадинов и адв. Гунчева са кандидатпрезидентската двойка на Възраждане


Днес на пресконференция в БТА Изпълнителният комитет на Възраждане обяви кандидатурата на политическата партия за президент и вицепрезидент ...

Кандидатът за президент е д-р Костадин Костадинов, а за вицепрезидент - адв. Елена Гунчева.

„В Деня на независимостта е много важно да осъзнаем, че днес е необходимо отново да се преборим България да е независима държава. Издигаме собствена кандидатпрезидентска двойка, тъй като страната ни се нуждае от независим президент, който да има ясни позиции по важни въпроси. Личност, която ще изгражда партньорства за страната ни, без да изпада в зависимост от чужди сили. Независима фигура, която не е подвластна на чужди посолства и държави“,  каза Цончо Ганев, заместник-председател на Възраждане.

Организационният секретар на Възраждане инж. Николай Дренчев добави, че на страната ни са нужни хора, които не само да говорят добре, но и да действат категорично. За Възраждане е важно възстановяването на реда, законността и държавността в страната ни и това е определило избора на кандидатпрезидентската двойка.

“Намираме се в период, в който са нужни решителни действия – действия, поставящи българския национален интерес на първо място.”, добави инж. Дренчев.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ