Национален протест на Възраждане против мерките и принудителната ваксинация


На 11 септември от 12:00 ч. Възраждане организира национален протест срещу ограничителните мерки, задължителните маски и принудителната ваксинация. Събираме се в София пред сградата на Парламента и от там продължаваме. ...

Няма да пуснем децата си на училище, ако има каквито и да е ограничителни мерки за тях.  Те заслужават най-сетне да започнат една нормална и спокойна учебна година!

Няма да спазваме незаконните античовешки заповеди на това правителство, няма да допуснем принудителна ваксинация.

Ще подготвим писмо до президента, министър-председателя, министъра на здравеопазването и министъра на образованието, с което ще настояваме да се прекрати всякаква дискриминация и силов натиск срещу гражданите, желаещи да водят нормален и спокоен живот.

Писмото ще бъде свободно за подпис от всеки присъстващ гражданин.

Даваме три дни срок на правителството да премахне тези мерки, в противен случай следващият протест ще е в сградата на Президентството.

Ние нямаме намерение повече да търпим антихуманните и увреждащи психическото и физическото здраве на нацията действия на правителството.

Достатъчно време им дадохме след падането на престъпния режим на Борисов, за да покажат, че са различни. Oказа се, че по отношение на ограниченията, задължителните маски и принудителната ваксинация разлика между това правителство и предишното няма.

Нека всеки, който иска да води нормален, спокоен и достоен живот, да дойде заедно с нас. Ограниченията и репресиите са общи за всички - независимо от партийна, религиозна или каквато и да е още принадлежност. Ето защо трябва да ги преборим и премахнем всички заедно!

Време е маските да паднат! София, 11 септември, 12:00 ч., пред Народното събрание!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ