Елена Гунчева е водач на листата на Възраждане в 4-ти МИР Великотърновски


На 07.06.2021 г. беше одобрена регистрацията на листата на политическа партия Възраждане за област Велико Търново, за предсрочните парламентарни избори, които ще се проведат на 11 юли 2021 г. ...

Участниците в листата за 4-ти МИР (многомандатен избирателен район) са избрани и подредени от местни членове и симпатизанти на партията и близките до района организации.

За водач е избрана адв. Елена Гунчева, магистър по право от ПУ "Паисий Хилендарски".  

От 2000 г. до 2010 г. е била юрисконсулт - старши и главен - в Община Пловдив, в дирекции "Общинска собственост" и "Правно-нормативно обслужване". От началото на 2011 г. е адвокат към Адвокатска колегия Пловдив.  Най-главната й цел, бидейки политик, е защитата на българските национални интереси и политическата независимост на България. Бори се непоколебимо за възстановяване качеството и престижа на родното образование и здравеопазване.

Втори в листата е Станислав Стоянов, възпитаник на „ВТУ СВ. СВ. Кирил и Методий“, специалност Приложна лингвистика с френски и испански.

Трета в листата е инж. Александра Трифонова, трета в листата. Тя е строителен инженер по професия. Работила е като строителен техник, инвеститорски контрол в строителството и експерт по ЗБУТ. Понастоящем е инженер проектант във Велико Търново. Работила е за международни компании, завръща се от чужбина специално за да пренесе опита, натрупан там, в България, и по-точно в родния си град Велико Търново. 

 

Пенчо Пенчев, четвърти в листата. Той е предприемач в сферата на търговията.

 

Любомир Иринчев, пети в листата. Той е роден във Велико Търново. Възпитаник на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ със специалност Педагогика на обучението по история и география.

 

Иван Георгиев, шести в листата.  Той живее и работи във Велико Търново,  възпитаник на Великотърновския университет.

 

Седми в листата  е Станислав Тодоров  Възпитаник на Юридически факултет на Варненски Свободен университет, специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“.

 

 

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ