Лицата на Възраждане за 21-ти МИР Сливен


Лицата на Възраждане за 21-ти МИР Сливен ...

Лицата на Възраждане за 21-ти МИР Сливен 


1. Искра Михайлова е водач в избирателната листа за народни представители на политическа партия Възраждане за 21 МИР-Сливен. Тя е на 38 години, член на Организационния съвет на Възраждане, специалист “Връзки с обществеността”, ръководи частен бизнес. Семейна, с едно дете.

2. Константина Спасова, на 28 години, магистър Мениджмънт на регионалния бизнес, висше образование Икономика на строителството, в момента специализира ВиК инженерство и с дългогодишен стаж в сферата на туризма. Към момента работи в международна фирма за краткосрочно отдаване на имоти под наем в Европа. Омъжена, с едно дете.

3. Петко Карабоиков, на 31 години от гр. Сливен, бакалавър Специална педагогика за деца в неравностойно положение, магистър Мениджмент педагогически и социални организации. Работи по специалността си вече шест години, като има една година опит в българско училище в Испания.

4. Ива Ангелкова, на 38 години. Магистър инженер Екология и опазване на водите, магистър Индустриален мениджмънт с дългогодишен стаж в производствени предприятия в областта на екологията и безопасността на работното място.

5. Каролина Емилова, на 28 години, изучавала фоторепортерство в Арт колеж по екранни изкуства. От три години притежава и ръководи частен бизнес.

6. Стоил Минев, на 44 години, магистър - инженер по "Топлоенергетика'', женен с две деца. От 24 години работи като Експерт по специалността си.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ