Лицата на Възраждане 4-ти МИР Великотърновски


Политическа партия Възраждане в град Велико Търново, 4-ти МИР, се явява на предстоящите избори на 4 април 2021 г. с пълната листа на своите кандидати за народни представители. ...

Кандидатите на Възраждане за народни представители в 4-ти Великотърновски МИР.

Пламен Пасков е водач на листата.

Той е роден през 1965 г. От 1985 до 1990 г. следва във Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина (днес Тракийски университет), специалност Ветеринарна медицина. Завършва с отличие.
До 2000 г. е лекар в Димитровград, Пловдив и на други места в България. С група ентусиасти създава ветеринарен софтуер. Разработката се приема много добре на пазара в България, който обаче бързо се изчерпва. През 2000 г. получава покана от голяма ветеринарна клиника в Москва, където да изпробват софтуера. Отива с нагласата да остане 3 – 4 месеца, но впоследствие остава да живее в руската столица.
През 2001 г. внедрява разработката в Московското обединение на ветеринарните медици.
Създава собствена компания и в Москва: ООО „Эдлинай Ко“ (Edliny LLC), която предоставя услуги по внедряване, настройка, поддръжка и обучение на ветеринарния софтуер, мениджмънт и оптимизация на ветеринарния бизнес, консултации, разработка на бизнес планове и маркетингови изследвания за ветеринарни клиники, фармацевтични организации и други компании в сферата на ветеринарната медицина и зообизнеса.
През 2003 – 2004 година издава „Мениджмънт на ветеринарния бизнес“ в 2 тома.
Компанията му „Эдлинай Ко“ въвежда няколко големи западни компании на пазара в Русия, последната от които е "Алфасан". Провежда маркетингови изследвания и за "Вирбак", Франция.

Инж. Александра Трифонова е втора в листата. Родена е във Велико Търново. Възпитаник на Строителен техникум "Ангел Попов" гр. Велико Търново с квалификация "Техник по строителство и архитектура". След завършено висше образование по Стопанско управление в ТУ Габрово, решава да доразвие средното си образование и завършва Строителство на сгради и съоръжения във ВСУ "Любен Каравелов" гр. София с придобита квалификация "Строителен инженер". 

Започва кариерата си като технически секретар в строителна фирма. Работила е като строителен техник, инвеститорски контрол в строителството и експерт по ЗБУТ. В настоящия момент работи като инженер-проектант във Велико Търново. Семейна, с две деца.

Милен Анчев е трети в листата. Той е на 41 години, роден и израснал във Велико Търново. Семеен е, баща на три деца. Възпитаник на Строителен техникум "Ангел Попов". Завършва и  ВТУ, като  магистър по икономика. Заемал е ръководни позиции в български и международни търговски дружества. В момента изпълнява длъжността търговски директор в голяма компания.

Кандидати на Възраждане за народни представители от 4-ти МИР Велико Търново са също така: инж. Богомил Консулов, Митко Димов  и Иван Георгиев.


Политическа партия Възраждане е с номер 5 в интегралната бюлетина.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ