Основни приоритети в предизборната програма на Възраждане


Като приоритети в предизборната си програма политическа партия Възраждане поставя образованието, здравеопазването, повишаването на доходите на българите и справянето с демографската катастрофа. ...

На първо място в предизборната си програма политическа партия Възраждане поставя семейството, образованиетоздравеопазванетоповишаването на доходите на българитедемографската катастрофаподобряване на бизнес средата, повишаване на инвестициите, увеличаване на работните места, преодоляване на проблема с безработицата, националната сигурност и демографската криза.

  • Основното, за което народните представители на Възраждане ще работят в 45-то Народно събрание по отношение на здравеопазването, е премахването на търговския статут на болниците. 
  • За образованието се предвижда премахване на делегираните бюджети. 
  • За преодоляване на демографската криза е необходимо адекватно подпомагане на родителството и адекватна подкрепа от държавата за всяко българче, както и подкрепа за традиционното българско семейство.
  •  Пледираме за повишаване на доходите на българите, предвиждаме поредица от мерки за преодоляване на икономическата криза, привличане на инвестициии в България и разкриване на още работни места. 
  • Създаване на възможност за работа за всеки българин. Подобряване на стопанската среда на първо място, премахване на административната тежест за бизнеса. 
  • Въвеждане на стратегия за постигането на положителен търговски баланс.  България губи по 500 млн. лева на месец от негативен търговски баланс, което може да се промени при подкрепа на държавата на ключови български производители в определени сектори. 
  • Създаване на фонд за ежегодни инвестиции в начинаещи (startup) компании. България може да се превърне в център за развитие на информационните технологии на Балканите, а държавата - в инвеститор за предприемачите в сектора. 
  • За Възраждане първостепенен гарант за националната ни сигурност е войската, народните ни представители ще настояват за нейното възстановяване в редовен и наборен състав. 

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ