Възраждане определя мандата на Румен Радев като успешен


Възраждане подкрепя президента в желанието му да се кандидатира за втори мандат. ...

Възраждане определя мандата на Румен Радев като успешен

Възраждане подкрепя президента в желанието му да се кандидатира за втори мандат. Считаме, че успешният му мандат и борбата му за запазване на законността и българските национални интереси е предпоставка да го подкрепим.


През последните тридесет години, Румен Радев е единственият български президент, който се осмели да каже истината за управлението на България, да изобличи корупцията, търговията с влияние, безпринципните договорки на управляващите.


Президентът доказа, че олицетворява единството на нацията, като поставяше интересите на народа над тези на политическите партии и олигархичните им кръгове. Многократно връщаше с вето прибързани и лобистки закони, които са във вреда на гражданите и на държавата. Ние високо оценяваме и това, че Румен Радев с действия и думи доказа, че българите трябва да се гордеем с историята си, с националните си герои и с България. Родолюбието и почтеността са водещи в неговата политика.


Възраждане ще поиска  среща с президента, на която ще представи целите, които иска да постигне във вътрешната и външна политика на страната. Както и ще иска да се запознае с програмата на Президента за евентуален негов втори мандат.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ