Волен Сидеров нанесе прощален удар на своите съюзници-разбойници


Анализ на д-р Костадин Костадинов ...

Волен Сидеров нанесе прощален удар на своите съюзници-разбойници

Волен Сидеров нанесе прощален удар на своите съюзници-разбойници, които в интерес на истината наистина се отнесоха изключително вероломно към него. Но в тази коалиция е трудно да се очаква друго освен вероломство. На всичкото отгоре сега, без Атака, другите двама ортаци не могат да ползват името Обединени патриоти, което също е възстановяване на справедливостта. Защото нито са обединени, нито са патриоти. И никога не са били."

Това го написах вчера. Само няколко часа по-късно остатъците от престъпната коалиция Обединени патриоти отидоха в небитието. Причината за решението на ВМРО-БНД и НФСБ да се явят поотделно на вота е само една - не могат да ползват името на коалицията си, заради вчерашното решение на Върховния административен съд.

Това е положението - мандата свърши, краденето също почти приключи. Интересно е и това, че мотивите на ВМРО-БНД за самостоятелно явяване били високите проценти, които социолозите им били давали. Ако става дума за агенция "Термометър Инфо", която редовно изкарва ВМРО-БНД трета политическа сила, е разбираемо - все пак това е нещо, създадено от самото ВМРО-БНД и е толкова социологическа агенция, колкото Караканов е български патриот. Що се отнася до истинските социолози, те отдавна са произнесли присъдата си над помияро-патриотите - ВМРО-БНД ще се бори да мине процента и да докопа заветната субсидия. Зер, след такова мощно четири годишно крадене трудно ще преживяват само с традиционното крадене на имотите на македонските братства, заграбени незаконно през 1990 г.

Идва време за Възраждане, българи! Идва и време за възмездие! На всекиго според заслуженото - време е България да се отърси от престъпните национални предатели и да се възроди като независима, свободна и благоденстваща държава!

На 4-ти април бъдещето на България е в ръцете на българския народ.

Време ни е за Възраждане!

 

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ