Възраждане Ловеч проведе общинска конференция и областна среща


Николай Дренчев, организационен секретар на Възраждане и Ивелин Първанов, член на Организационния Съвет,  пристигнаха миналия петък  в град Ловеч и останаха в града два дни. Поводът беше провеждането на  общинска конференция и областна среща на всички структури на Възраждане в Област Ловеч. На събр ...

Възраждане Ловеч проведе общинска конференция и областна среща

Николай Дренчев, организационен секретар на Възраждане и Ивелин Първанов, член на Организационния Съвет,  пристигнаха миналия петък  в град Ловеч и останаха в града два дни. Поводът беше провеждането на  общинска конференция и областна среща на всички структури на Възраждане в Област Ловеч.

На събранията беше обсъдена дългосрочната визия на Възраждане за развитието на Областта и действията, които партията (в качеството си на опозиционна) може да предприеме, за да подобри живота на хората. Бяха обсъдени и възможностите за провеждане на честни избори и противодействие на манипулации и „купен вот“.

„За съжаление купеният вот вече се среща масово, а не само сред маргинализираните общности. Много хора, които „продават“ гласа си, не осъзнават, че всъщност продават собственото си бъдеще и това на децата си. Средствата, които получават, за да подкрепят определен кандидат, дават власт на този човек да управлява Родината ни през следващите четири години. Гласоподавателят трябва да е наясно, че купуването на гласове е престъпление, а продаването на гласа му -   неизгоден съюз с престъпник. Ако разделим на четири години сумата, получена от всеки гласоподавател за гласа му, ще стане ясно, че е на лице бъдеще, продадено за стотинки“, каза Николай Дренчев, организационен секретар на Възраждане.

„Високата избирателна активност е гарант за честни избори, защото алтернатива има и тя е в опозицията, добави Ивелин Първанов. Ако всички осъзнаем важността на изборния ден за бъдещето на страната ни и излезем не само да гласуваме, но и да сме застъпници – доброволци, да се ангажираме да опазим вота от манипулации, то положителната промяна ще бъде факт“, добави още той.

Беше обсъдено също участието на Възраждане в консултациите при президента Румен Радев, епидемиологичните мерки в страната и влиянието им над жизненоважни сфери като  образование, икономика и здравеопазване. Николай Дренчев и Ивелин Първанов потвърдиха, че Възраждане категорично ще участва на предстоящите Парламентарни избори, а слуховете, че партията е заличена, са неверни. Срещу Възраждане наистина има сериозен политически натиск от страна на правителството на ГЕРБ и Обединените патриоти, но  той е без основание, което означава, че партията няма как да бъде забранена.  

 

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ