Кризата Covid 19 - мерките на правителството и последиците от тях


На 5 декември 2020 г. от 10:00 до 13:00 ч. ще се проведе форумът: "Кризата Covid 19 - мерките на правителството и последиците от тях". Форумът  е организиран от  неформалното родителско движение Национална група "Децата на България" с подкрепата на & ...

Кризата Covid 19 - мерките на правителството и последиците от тях
На 5 декември 2020 г. от 10:00 до 13:00 ч. ще се проведе форумът: "Кризата Covid 19 - мерките на правителството и последиците от тях".

Форумът  е организиран от  неформалното родителско движение Национална група "Децата на България" с подкрепата на  Възраждане.

Целта му е да се даде гласност на реалната ситуация в контекста на наложените мерки, както и да се предложат ефективни, работещи и адекватни решения.

Събитието ще се излъчва онлайн от страницата във Фейсбук на  Национална група "Децата на България" и на страницата на Възраждане. Ще има възможност да задавате въпроси към участниците като коментари под събитието, излъчвано в страницата на Възраждане.

Възраждане подкрепя форума, защото обществото ни изпитва силна и неотложна необходимост от подобна дискусия на уважавани експерти от различни сфери - лекари, икономисти, учители, психолози, юристи и социални работници. Предвид факта, че до този момент публичен дебат в широк формат на тази тема не е провеждан, считаме, че тази инициатива ще има широк обществен отзвук и ще е безспорно в полза на обществото.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ