Дезинфектанти и перилни препарати дариха на училището във Върбица от партия „Възраждане”


Над 40 кг перилни и почистващи препарати, както и дезинфектанти,  получиха като дарение ученици и педагогически персонал в НУ „Отец Паисий”, село Върбица, община Плевен. Директорката на училището Поля Мерджанова благодари за дарението от името на учителския колектив и децата. Още повече, че те ...

Дезинфектанти и перилни препарати дариха на училището във Върбица от партия „Възраждане”

Над 40 кг перилни и почистващи препарати, както и дезинфектанти,  получиха като дарение ученици и педагогически персонал в НУ „Отец Паисий”, село Върбица, община Плевен. Директорката на училището Поля Мерджанова благодари за дарението от името на учителския колектив и децата. Още повече, че те са социално слаби и училището се грижи за тях целодневно.
Областният координатор на „Възраждане” за област Плевен Данаил Раденцов, заяви, че образованието и здравето са „основните стълбове на едно общество”. По тази причина от „Възраждане” даряват на училището и учебника „Родинознание”. Всички деца ще го получат и ще могат да се запознаят с най-силните моменти от българската история, заявиха дарителите.

Акциите по даряване на необходими хранителни пакети, перилни препарати, дезинфектанти, както и на учебника „Родинознание”, ще продължат и занапред, информира областният координатор Данаил Раденцов.

Източник: Плевен прес

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ