Възраждане с поредица от инициативи в почивните дни


На 21 ноември 2020 г. православната църква отбелязва празника Въведение Богородично. Преданието разказва, че на този ден Богородица е била въведена в Йерусалимския храм, а всички нейни близки я съпроводили през града до храма със запалени свещи. В българския народен календар този ден е отреден за Де ...

Възраждане с поредица от инициативи в почивните дни

На 21 ноември 2020 г. православната църква отбелязва празника Въведение Богородично. Преданието разказва, че на този ден Богородица е била въведена в Йерусалимския храм, а всички нейни близки я съпроводили през града до храма със запалени свещи. В българския народен календар този ден е отреден за Ден на християнското семейство и единствено ние, българите, празнуваме Въведение Богородично като празник на семейството.

Вчера, в Деня на християнското семейство, възрожденци от структурите на Възраждане  в страната отбелязаха празника с различни инициативи.

Възраждане-Бургас се включиха в „Шествие в подкрепа на българското семейство“. То започна в 14:00 ч. и премина през централните улици на града.

Възраждане-Плевен направи ограда на детската площадка в жк. Воден, в близост до която има автомобилен път. Малко по-рано възрожденската структура получи отказ за поставянето на ограда от Община Плевен и една от причините за това бе недостиг на финансови средства. Тъй като децата са най-важното нещо, Възраждане-Плевен реши проблема с труд и оскъдни средства и обезопаси района, като постави ограда от стари гуми.

Възраждане Димитровград на светлия празник на християнското семейство  почистиха пространството около Църквата в град Меричлери. Инициативата припомня, че във времена на трудности и изпитания вярата и грижата към другия са ключът към по-доброто общество в България. Тези добродетели се изграждат в първата, най-важна клетка на общността ни – семейството.

Възрожденци от Добрич, Варна, Балчик, Разград и Силистра, заедно с доброволци, започнаха залесяването на 35 декара до с. Пчелино, област Добрич. Засаждат се 15 000 дървета от вид „Медоносна акация“, които ще подпомогнат пчеларството в района. Залесяването започна на 21-ви ноември и продължава и днес.


Възраждане Пловдив поставиха книги в къщата за книги в Централния парк, Пловдив.

Ние от Възраждане вярваме, че освен да се критикува, трябва и да се предлагат решения. Ние не просто предлагаме, а и винаги, когато можем, действаме. Готови сме и знаем как да променим ситуацията в страната ни.  Това ще се случи, когато получим достъп до механизмите на управление,  а до тях ще  достигнем само ако имаме доверието на нашите сънародници.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ