Силно движение на бежанци по българската границата по време на първата и втора вълна на COVID 19


Всички помним 2016 г. и бунта на бежанците в лагера в Харманли. За тези, чиято памет не е услужлива, ще припомним, че жандармерия, полиция и пожарна заедно с представители на всички институции бяха целени с камъни и пръчки и бяха изправени пред затруднение да се справят с недоволната  тълпа „бе ...

Силно движение на бежанци по българската границата по време на първата и втора вълна на COVID 19

Всички помним 2016 г. и бунта на бежанците в лагера в Харманли. За тези, чиято памет не е услужлива, ще припомним, че жандармерия, полиция и пожарна заедно с представители на всички институции бяха целени с камъни и пръчки и бяха изправени пред затруднение да се справят с недоволната  тълпа „бежанци“ с варварско поведение. Припомняме и за жителите на град Харманли, които малко преди да избухне бунта в лагера бяха обект на кражби,  жените на закачки и други унизителни мероприятия, извършени от страна на  уж нуждаещите се от закрила „бежанци“.

Очевидно Министър-председателят – Бойко Борисов и Министърът на отбраната – Красимир Каракачанов също са сред хората, чиято памет не е услужлива. Вероятно това е  причината точно те да заемат тези важни за България държавни позиции. Вероятно стремежът да служат вярно на „чужди господари“, с което да гарантират властта си, е причината да не дават гласност на случващото се в момента на българската граница.

И понеже помним изказването на Красимир Каракачанов през 2016 г., когато беше кандидат за президент на Патриотичния фронт и Атака , цитираме заглавие от медиите по това време: „Странджа е подходяща за бежански лагери – безлюдно е, със стари казарми и е до границата“, сме длъжни да уведомим българските граждани, че:

Само вчера, 4 ноември, на територията на България в близост до българо-гръцката зелена граница са заловени над 200 човека, предимно от афганистански и африкански произход, които се представят за бежанци!

 Български граждани информираха Николай Георгиев – областен координатор на Възраждане в област Хасково и общински съветник в Общински съвет Харманли, че в момента в района на Свиленград и Любимец има активно полицейско присъствие.

Очевидно, докато „управлява“ епидемията от COVID 19, правителството е все по-склонно да затвори вътрешността на страната и да превърне нейните граници в „разграден двор“.

Българите с услужлива памет помнят, че по време на изолацията през март 2020 г. отново започна активно движение по границата и опит да нахлуят така наречените бежанци, отново от афганистански произход. Странно съвпадение е фактът, че в началото на така наречената „втора вълна“ на епидемията от  COVID 19  пак започва активно движение по границата.

Ние от Възраждане с тази наша услужлива памет, която често не е никак изгодна на правителството, тъй като съчетана със смелостта ни и със способността да пробуждаме гражданското общество, да виждаме проблемите и да настояваме за техните решения,  се превръщаме в опасност за корумпираните управляващи. Те заради това ще се опитат да забранят Възраждане. Делото е на 30 ноември 2020 г. от 10:00 ч. в Софийски градски съд.

Това дело ще влезе в историята като най-бързо насроченото, тъй като за всеки юрист е ясно, че за други дела процесът е по-бавен. 

Както казва друга българска поговорка „Очите на страха са големи“. Очевидно притежаващите властта днес са съвсем наясно, че както е тръгнало, Възраждане с доверието, което получава от българските граждани, скоро ще получи достъп до управлението по желание на българските граждани и тогава за корумпираните политици става страшно. Ще трябва да показват през 30 годишния преход колко точно са присвоили от обществените средства, колко имоти са си купили с парите на редовия гражданин, колко капитали са изнесли в офшорни сметки.

И като злоупотребите от явни се превърнат в доказани ще трябва да връщат всичко откраднато от българите.

Ще трябва да обяснят и празните обещания, които българският народ получава ежедневно.

 Едни от тях са тези, дадени ни от Борисов и Каракачанов за силно охранявани български граници, за Регистрационни пропусквателни центрове на самата граница,  силна армия, задължително военно обучение  в училищата, доброволни  отряди,  които да охраняват селата и още много, много други.

И пак мъдростта на българина казва „Обещаното не е като завещаното“.

Днес завещаната от дедите ни земя е управлявана от обещания на национални предатели, облечени във власт псевдопатриоти, които разполагат със земята ни и са готови да я разпродадат.

Време ни е за промяна, за справедливост и за ново българско възраждане!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ