Пореден успех на Възраждане - Харманли


Една от най-активните структури на Възраждане постигна пореден успех. През изминалата седмица, благодарение на дейностите, предприети от Николай Георгиев - общински съветник на Възраждане в град Харманли, беше решен проблем, с който жителите на село Българин, област Харманли се сблъскват от години. ...

Пореден успех на Възраждане - Харманли

Една от най-активните структури на Възраждане постигна пореден успех.

През изминалата седмица, благодарение на дейностите, предприети от Николай Георгиев - общински съветник на Възраждане в град Харманли, беше решен проблем, с който жителите на село Българин, област Харманли се сблъскват от години.

Преди 5 години е асфалтирана улица в селото. Ремонтът не е завършен изцяло и не е направено отвеждане на водата към близката река. Улицата е една от централните и води от центъра до ОУ „Христо Ботев“. При дъжд живущите в селото се сблъскват с огромния проблем, че улицата се наводнява и не могат да преминат през нея.

Подавани са жалби до Община Харманли с настояване да се направят отводнителни шахти. Отговорът, който се получава всеки път е еднакъв и е повече от абсурден: Проблемът ще бъде решен, когато има пари в бюджета.

При всеки дъжд улицата става като река, водите от голяма част от  селото се стичат по нея, а водата от улицата наводнява и дворовете на хората. Тези факти явно не са достатъчна причина 5 години да не бъдат взети мерки или поне да се постави срок, в който проблемът да бъде решен.

В безсилието си да се справят със ситуацията, жителите на селото се обръщат към Възраждане Харманли. На базата на тяхното запитване, общинският съветник на политическата организация в Харманли предприема нужните действия и през изминалата седмица идва и решението.

На 23.06.2020 г. Възраждане получи отговор, в който се съдържа уверение от ръководството на Община Харманли, че в едномесечен срок, считано от 23.06.2020 г., проблемът с отводняването на улицата от центъра до ОУ,,Христо Ботев " в село Българин, област Харманли ще бъде решен.

Така, благодарение на активните действия на подготвените политически личности от Възраждане, знаещи нужните политически ходове, за кратко се достигна до нужното решение на проблем, съществуващ от 5 години.

Възраждане е обединение на български граждани, доброволци, около стремежа за Възродена България и превръщането на страната ни в предпочитано място за живеене, за работа, за раждане и отглеждане на деца от всички наши сънародници. Водени от правилото, че всички хора са създадени равни, че се раждат свободни и че разполагат по рождение с неотменимите права на живот, свобода и стремеж към щастие и достоен живот, народите създават управления, които да гарантират всички тези права. Всяко управление обаче се крепи на съгласието на управляваните да бъдат управлявани. Щом властта започне да бъде упражнявана в противоречие с горепосочените основни човешки правa и свободи, народът има пълното право да я премахне и да учреди ново управление

Това е Възраждане. Политическа организация, която е алтернатива за управление на България с гражданско участие, постигнато чрез референдуми и пряка демокрация. Ако искате да сте част от Възраждане, подпишете „Декларацията за независимост на българския народ“, част от Кауза Възраждане.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fkauza.vazrazhdane.bg%2F%3Ffbclid%3DIwAR1yhsrD_s6LzgEf9kjYexfXib5Ta7VdnXN2ywpTXa-0-dtfcBC3rOGsR2M&h=AT25K8MdPiUsz1S6Uf-ybvDdhpU1za8LKpH3dmnYYjSXHf_2Vqi0yK0VzfaiA-Oiy-ackgdq2pIStjOLV-yC_md-ZtJIBwcI9cp3O48eWGwwfiICWmc1d6eyMXwjkxck1HgwNA

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ