Подписана е декларацията за независимост на българския народ


Българските граждани не признават правителството и го призовават към доброволна оставка На 15-ти юни 2020 г., на пл. Народно събрание се проведе протест за оставка на правителството. Той беше организиран от политическа организация Възраждане и е част от процеса на пробуждане на българския народ, ко ...

Подписана е декларацията за независимост на българския народ

Българските граждани не признават правителството и го призовават към доброволна оставка

На 15-ти юни 2020 г., на пл. Народно събрание се проведе протест за оставка на правителството. Той беше организиран от политическа организация Възраждане и е част от процеса на пробуждане на българския народ, който заяви, че не признава правителството.

Акцентът в протеста беше “Кауза Възраждане”, която включва „Декларация за независимост на българският народ“. Тя е изготвена от граждани, като съдържа причините, поради които българите ясно и категорично се разграничават от българското правителство и не приемат действията му.

Декларацията е изготвена от българските граждани, събрали се на така нареченото Народно събрание на 14 март 2020 г. в град София.

Протестът беше организиран за пореден път, за да се поиска оставката на правителството и народа ясно да заяви, че ще се бори докато не я получи.

На 15-ти юни “Кауза Възраждане” беше допълнена с намеренията на гражданите да работят за България според уменията си с всички сили и средства.

Специално за събитието бяха пристигнали представители на българските общности от различни краища на света.

След събитието, с тях бяха обсъдени възможности за привличане на международно внимание към българския национален въпрос - опазването на страната ни и борба с политическите репресии, на които са подложени дори обикновени български граждани на пенсионна възраст.

Днес властимащите не се спират пред нищо, за да задържат това, което не им принадлежи по право.

“Кауза Възраждане” започва с думите:

„Водени от правилото, че всички хора са създадени равни, че се раждат свободни и че разполагат по рождение с неотменимите права на живот, свобода и стремеж към щастие и достоен живот, народите създават управления, които да гарантират всички тези права. Всяко управление, обаче, се крепи на съгласието на управляваните да бъдат управлявани. Щом властта започне да бъде упражнявана в противоречие с горепосочените основни човешки правa и свободи, народът има пълното право да я премахне и да учреди ново управление.“

Тя може да бъде подписана от всеки български гражданин, който иска да се бори за Родината си на Кауза Възраждане.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ