Възраждане – Плевен за трети път зарадва стари хора, този път от с. Староселци


След Славяново и Опанец, този път възрастните хора от плевенското село Староселци бяха зарадвани от членовете на „Възраждане” – Плевен. Със съдействието на кмета, самотни и нуждаещи се жители на Староселци са получили днес, 13-ти юни 2020 год., грижа и внимание. „Държавата е абдикирала и забравила ...

Възраждане – Плевен за трети път зарадва стари хора, този път от с. Староселци

След Славяново и Опанец, този път възрастните хора от плевенското село Староселци бяха зарадвани от членовете на „Възраждане” – Плевен. Със съдействието на кмета, самотни и нуждаещи се жители на Староселци са получили днес, 13-ти юни 2020 год., грижа и внимание.

„Държавата е абдикирала и забравила за тези хора, които всъщност я изградиха”, сподели за „Плевен прес” Данаил Раденцов – областен координатор на „Възраждане”. И добави: „Ние им даваме надежда, че има алтернатива и нещата все още могат да се променят към по-добро. Не е за вярване колко надежда се появява в очите на възрастните хора за това, че някой се интересува от тях и им помага с каквото може”.

Със собствени средства и транспорт младите възрожденци са приготвили и подарили пакети с храна, в които има: салам, шунка, кашкавал, боб, ориз, олио, кори за баница, руло, пастет и биричка. Така десетината щастливци от Староселци, получили хранителния подарък, ще могат да се порадват на лятото и човещината проявена от младите хора на „Възраждане”.

Това няма да е последната ни инициатива, сподели Данаил Раденцов. Ще продължим и занапред с подобни акции в знак на почит и уважение към нашите баби и дядовци. Да им покажем, че не са забравени.

Източник: Плевен прес


ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ