Костадин Костадинов: Каракачанов вън от управлението


На 15-ти юни 2020 г. на Националния протест за оставка на правителството д-р Костадин Костадинов – председател на Възраждане призова Премиера да поиска оставката на Министъра на отбраната и да отстрани ВМРО-БНД от управлението на страната. „Борисов, призоваваме те ние от Възраждане,  ние бълга ...

Костадин Костадинов: Каракачанов вън от управлението

На 15-ти юни 2020 г. на Националния протест за оставка на правителството д-р Костадин Костадинов – председател на Възраждане призова Премиера да поиска оставката на Министъра на отбраната и да отстрани ВМРО-БНД от управлението на страната.

„Борисов, призоваваме те ние от Възраждане,  ние българските граждани, ние българите, изхвърли ВМРО-БНД от управлението. И без това арестува достатъчно от министрите на ВМРО-БНД.“, каза д-р Костадин Костадинов

Започна се с ареста на Петър Харалампиев – председателят на Държавната агенция за българите в чужбина (ДАБЧ) .

През януари тази година беше арестуван и министърът на околната среда и водите Нено Димов от ВМРО-БНД.

През май беше арестуван и заместник-министърът на екологията Красимир Живков и още петима души от ВМРО-БНД.

Арестувана беше и директорката на Басейнова дирекция град Пловдив Цветелина Кънева и общински съветници от ВМРО-БНД в град Пловдив.

            Медийни публикации сочат, че в партията на Каракачанов има криминално проявени лица, които днес са част от управлението на държавата.

            Нека не забравяме и за проявата на Ангел Джамбазки – шофиралият пиян евродепутат на ВМРО-БНД и сочен за дясна ръка на Каракачанов. Беше направен опит да бъде прикрито, че е шофирал с алкохол в кръвта. След като деянието му беше разкрито, нямаше как, наложи му се да се извини. Време е да се запитаме:  „Ами ако беше убил нечие семейство, щяхме ли да приемем евтиния ПР трик?“.

            Това са хората, които ни управляват днес. Това са деянията им, които изобщо не са пример за подражание. Или поне тези, за които знаем.

            Днес се провежда Коалиционен съвет, на който според медиите  ВМРО-БНД и ГЕРБ ще „изясняват взаимоотношенията си“. За нас от Възраждане е интересно  ще приеме ли Премиерът предизвикателството на д-р Костадинов – да поиска оставката на Красимир Каракачанов – министърът на отбраната, оглавяващ престъпната структура ВМРО-БНД.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ