Отворена покана към всички опозиционни на българското правителство партии и организации


Чрез българските медии, като средство за масова информация, политическа организация Възраждане кани  граждани, партии, неправителствени организации, синдикални дружества, предприемачи и всички, които заявяват себе си като опозиция и се противопоставят на настоящото управление на страната от каб ...

Отворена покана към всички опозиционни на българското правителство партии и организации

Чрез българските медии, като средство за масова информация, политическа организация Възраждане кани  граждани, партии, неправителствени организации, синдикални дружества, предприемачи и всички, които заявяват себе си като опозиция и се противопоставят на настоящото управление на страната от кабинета Борисов 3, да се присъединят към протеста с искане за оставка на правителството.

Той ще се проведе на Видовден - 15 юни 2020 г., от 12.00 ч. на пл. Народно събрание. Исканията са, на първо място, за оставка на престъпното и некомпетентно правителство и предсрочни парламентарни избори.

Това ще се случи с всенародно обединение между всички партии, които се заявяват като опозиция на управлението,  и всички български граждани, които му се противопоставят.

                                                Отворена Покана

Уважаеми госпожи и господа,

На 15 юни 2020 г., от 12.00 ч., пред Народното събрание ще се проведе протест за оставка на правителството, организиран от политическа организация Възраждане. Днес българските граждани живеем в диктатура - с ограничени права и свободи, с "буксуваща" икономика, с огромен ръст на безработица, с управление, което нанесе щети във всяка сфера на живота. За всички нас е ясно, че това правителство окончателно и основателно загуби доверието на гражданите на България в условията на извънредно положение. В последните месеци на криза то само показа по-ясно, това което от години се оформи като система - доказа, че е неспособно да управлява адекватно държавата ни и всеки следващ ден на това управление носи щети, с чиито последици ще трябва да се справяме дълго. Решенията, които продължават да се вземат прибързано, са непремислени и неприемливи, неносещи ползи на българските граждани. Призоваваме Ви да се включите в протеста редом с нас, за да се преборим заедно за предсрочни избори. Вярваме, че сме единодушни, без колебание за това, че настоящото правителство е вредно и некомпетентно. Нека застанем рамо до рамо на жълтите павета и покажем общобългарска воля за промяна.

Каним Ви да застанем заедно в тази решаваща ситуация и да останем така, докато престъпното правителство подаде оставка. Всички ние сме българи и когато различията ни са идеологически, породени от различните ни възгледи, то ние ще намерим начин да стигаме до консенсус в името на България там, където можем, и ще дебатираме с уважение в случаите, в които мирогледът ни се различава. Но когато говорим за една окупирана държава, подвластна на партийна върхушка, работеща единствено за личния интерес на престъпници и олигарси, задушена в корупционни схеми и обръчи от престъпни групировки, това няма да бъде възможно. Ние, от Възраждане смятаме, че разделенията на дребно са в полза единствено и само на престъпното правителство. Ние вярваме, че за България е възможен друг модел и заедно можем да поставим това начало с крачка първа – премахване на престъпното правителство на ГЕРБ и ВМРО. Призоваваме всички опозиционни партии да излязат и да заявят позиция редом с нас. Включете се в протеста, Вие и Вашите последователи, бъдете редом с нас, за да се преборим заедно за предсрочни избори. Вярваме, че въпреки някои различия помежду ни, в едно сме единодушни без колебание и това е, че настоящото правителство е вредно и некомпетентно.

Ние не искаме да ни последвате. Ние искаме да дадем вяра на българските граждани, че единение в критичен момент е възможно, заставайки рамо до рамо. Вярваме, че добрият пример за така жадуваното обединение на обществото, можем да го дадем сега, заедно с Вас!

Призоваваме всички граждани, неправителствени организации, синдикални дружества, бизнес и всеки, който не е съгласен с настоящото управление на кабинета Борисов 3, да се присъедини към протеста на Видовден (15 юни 2020 г., 12.00 ч. на пл. Народно събрание).

Идва Видовден за политическата каста в България!

                                                                             С уважение,

членовете и съмишлениците на Възраждане

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ