ДАНС нападна Възраждане. Управляващите се опитват да унищожат политическата организация!


На 15 юни 2020 г., от 12.00 ч., на пл. Народно събрание, имаме възможност да свалим правителството и да си върнем държавата. Доказва го поредната престъпна акция на управляващите. Днес, хора от цялата страна ще се явят в офисите на ДАНС в съответните областни градове, за да бъдат разпитвани във връ ...

ДАНС нападна Възраждане. Управляващите се опитват да унищожат политическата организация!

На 15 юни 2020 г., от 12.00 ч., на пл. Народно събрание, имаме възможност да свалим правителството и да си върнем държавата. Доказва го поредната престъпна акция на управляващите.

Днес, хора от цялата страна ще се явят в офисите на ДАНС в съответните областни градове, за да бъдат разпитвани във връзка с учредяването на Възраждане през 2014 г. Оказва се, че има "ненадейна" проверка на Софийска градска прокуратура и нашите учредители ще трябва да доказват, че подписите им са техни и че са били на учредяването в читалището на Плиска тогава. Целта е ясна - да се окаже натиск над някои хора, за да се объркат, уплашат и вероятно откажат от подписите си. Защото колко от вас са имали някога нещо общо с ДАНС? Как бихте се почувствали, ако ви повикат там? И ви накарат да разказвате за събитие, състояло се преди повече от 6 години?

Крайната цел на това активно мероприятие е една - да се заличи регистрацията на Възраждане по административен път, за да не можем да участваме на идващите парламентарни избори. Управляващите видяха, че с натиск, заплахи, клевети и очернящи кампании не става, и затова сега ще пробват това. На конгреса на 2 август имаше 580 учредители, читалището беше препълнено, една част от хората стояха отвън - все някой може да се поддаде на натиска и заплахите. Ето защо осигурихме на хората, за които знаем че са викани, адвокат, за да не бъдат репресирани от агентите на ДАНС. Няма да оставим хората си сами.

Ние сме с Вас! С Вас е Възраждане!

 Колко би било удобно за мафията, която ни управлява да няма Възраждане? Така няма кой да протестира и да пречи на зверското разграбване на Родината?  

През изминалите шест месеца Възраждане и нейните членове бяха проверявани от ГДБОП, СДВР, МВР, ДАНС, Икономическа полиция и КПКОНПИ. Всички тези проверки бяха предшествани от шест одита на Сметната палата, която незнайно защо проверява най-малката партия, с най-малка субсидия, най-често. Беше пуснато съобщение от Прокуратурата, че разследва д-р Костадин Костадинов, но до ден днешен той не е призован от институцията. Ние попитахме Прокуратурата срещу неизвестен извършител ли е започнала проверка или срещу конкретна личност от ръководството на Възраждане.  Вече мина почти месец, но отговор няма. Цялата тази кампания беше подкрепена активно от медии, които от независими се превърнаха в собственост на олигарси.

Въпреки всичко, управляващите не успяха да спрат българските граждани, които са се пробудили.

Да, стана предвидим и обичаен сценарий преди протест срещу правителството различни институции, медии и други да бъдат ползвани като „бухалка“ срещу Възраждане. Явно е също, че  с приближаването на датата на протеста, изведнъж болните от COVID 19 започват да нарастват и съответно „нуждата“ от удължаването на мерките и прекръстването им от извънредно положение на епидемична обстановка.      Удобно за управляващите, при второто,  поне депутатите ще могат да си вземат заплатите. За нас все по-явно прозира отговора на въпроса: От COVID 19 ли се страхуват управляващите или от българските граждани, които не искат да бъдат управлявани от престъпници и се събират  хиляди без да е възможно да бъдат спрени? Все повече личи колко стряскащо е за правителството, че не успява чрез манипулации и шантажи да овладее процесът на пробуждане на населението. На последния протест на Възраждане бяхме 10 000 души, на 15-ти юни ще достигнем и надминем 20 000.

Силно се забелязва разликата и откъм полицейско присъствие на протестите на Възраждане. Управляващите струпват целия полицейски ресурс, който старателно мобилизират. Полицаите са добре инструктирани, но както вече забелязахме демонстрират недобро познаване на законите, също като тези, които ги ръководят. Не случайно старата народна мъдрост гласи: „Рибата мирише откъм главата“. Често по протестите се виждат и служители на реда, които знаят, че са застанали от грешната страна и не крадците, а гражданите са тези, на които служат. Но и те като нас  имат семейства, кредити и са заплашени от частни съдии изпълнители.  Различно е полицейското присъствие по другите протести. Там полицаите са приятелски настроени. Все едно самите управляващи си  организират протеста за разсейване на обществената енергия. Очевидно реакцията на правителството показва, че не се притесняват  от останалите протести. Нормално. Там няма кой да заяви, че иска оставка на правителството и  е съгласен да управлява Родината….

Ето тук е проблемът на управляващите с Възраждане. В алтернативата. В това, че честни хора, обединени от идеали, посмяха да застанат срещу мафията, да кажат стига! Да започнат да пробуждат гражданите. И българите се пробудиха. Може да не Ви харесва и никак да не Ви е изгодно, но се случи!

И на 15 юни 2020 г., от 12.00 ч., на пл. Народно събрание, Идва Видовден за политическата каста в България! Повече за предстоящия протест може да научите в предаването Възраждане без цензура днес от 12.00 ч. на този линк: https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/1349002635292830/

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ