Позиция на Възраждане по повод напускането на Владимир Павлов


Възраждане уведомява членовете и симпатизантите си, че се разграничава от Владимир Павлов, областен координатор на Възраждане и общински съветник в Общински съвет Бургас, който от днес не е част от структурите на организацията.Членовете на Възраждане са обединени от каузата за опазване на ...

Позиция на Възраждане по повод напускането на Владимир Павлов

Възраждане уведомява членовете и симпатизантите си, че се разграничава от Владимир Павлов, областен координатор на Възраждане и общински съветник в Общински съвет Бургас, който от днес не е част от структурите на организацията.
Членовете на Възраждане са обединени от каузата за опазване на Родината ни и българския национален интерес. Те се разграничават от действията или бездействията, които водят до деяния, насочени към участие или съучастие в ограбването на страната ни от корумпираното управление на кабинета Борисов 3. 
Законът е за всички и той се прилага със своята строгост към всеки, който застава срещу интереса на българските граждани. Работа в полза на българите се изисква както от обществените личности, заемащи управленски постове, така и от членовете на Възраждане.
В изминалите няколко месеца Владимир Павлов не проявява опозиционно поведение и по нищо не се различава от хората, които към момента управляват държавата.
При гласуване на бюджета на Община Бургас, Владимир Павлов, в ролята си на областен координатор и общински съветник на Възраждане Бургас, подкрепя предложения бюджет без да има никакви възражения. Малко след това, при гласуването на скандалната сделка, в която са дарени общински територии на Ахмед Доган и ДПС, Владимир Павлов не участва в гласуването й. Той се въздържа да упражни правото си на глас, като посочената за това причина е, че се е „разсеял“ цели два пъти по един и същ въпрос по време на заседанията на Общински съвет Бургас и не успял да гласува.
Междувременно Владимир Павлов, през целия период между първото и второ гласуване, активно коментира в социалните мрежи несъгласието си със сделката, но в действителното гласуване не заявява несъгласие, а напротив, не гласува. Това е отразено в протоколите от заседанията на Общинския съвет и в статията на Capitan.bg
от 29.05.2020 г., в която е публикуван втория протокол от окончателното гласуване.
Във връзка с това седемнадесет от членовете на Възраждане Бургас подготвиха отворено писмо към Управителния съвет на Възраждане, в което описват вътрешно-организационни процеси, възникнали вследствие на деяния от страна на Павлов. Ето защо членовете на Възраждане Бургас поставят пред ръководството искане Владимир Павлов да бъде отстранен или те ще напуснат политическата организация.
За изясняване на създалата се ситуация, ръководството на Възраждане бе планирало събрание за 10 юни 2020 г. в град Бургас. Ден преди провеждането му,
Владимир Павлов напуска структурата по собствено желание, без обяснения и със злонамерени коментари, които съдържат клевети и неверни твърдения. 
Възраждане призовава Владимир Павлов да освободи поста на Общински съветник в град Бургас, който заема след кампанията за Местни избори 2019 г. 
За неверните клевети и твърдения Владимир Павлов ще бъде подведен под отговорност.

 

 

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ