Възрожденци се качват на Шипка, а властта бяга – отменя честванията само на епичния връх


„Интересно“ управленско решение взе правителството в навечерието на 142-та годишнина от Освобождението на България от турско робство! Властимащите определиха, че честванията на Националния празник на връх Шипка се отменят. Като предтекст ползваха разпространяващата се по света епидемия от коронавиру ...

Възрожденци се качват на Шипка, а властта бяга – отменя честванията само на епичния връх

„Интересно“ управленско решение взе правителството в навечерието на 142-та годишнина от Освобождението на България от турско робство! Властимащите определиха, че честванията на Националния празник на връх Шипка се отменят. Като предтекст ползваха разпространяващата се по света епидемия от коронавирус COVID-19. Интересен е фактът, че единственото място, на което честванията са отменени, е Шипка. Отбелязването на Националния празник по градове, което също предполага струпване на много хора на едно място, остава. Вероятно ако симпатизантите на Възраждане бяха избрали да посетят друго честване – например това в град София пред Паметника на българския опълченец, управляващите щяха да отменят него.

На този важен за България ден родните медии разпространиха информация, че премиерът дори не е в България. Той е на едно от многобройните си пътувания и то не къде да е, а на гости в Турция. Очевидно оглавяващият правителството ни не смята за необходимо да почита жертвата на тези, които са дали живота си, за да я има България. Същата тази България, чието злато продаде, чиито въздух отрови, чиято вода се готви да продаде, чиито деца се подготвя да раздаде – тази приказна страна, която превърна в боклукджийската кофа на Европа с поредица от некомпетентни, недобре обмислени и обслужващи интересите на правителствата на други държави политически решения.

„Днес ние от Възраждане се качваме на Шипка, за да почетем делото на дедите си. Ще организираме празник на върха за нас и всички граждани на България, защото историята и подвигът на предците ни трябва да се помнят. Правителството на страната ни днес не зачита никого и нищо. Те грабят и убиват България и българщината. Отменянето на честванията само и единствено на връх Шипка е показателно. Да, пътят до върха е труден, не е удобен като министерски стол, но на този връх са се борели дедите ни, за да я има днес България. В този ден ние от Възраждане категорично заявяваме, че повече не признаваме правителството на Българската държава.
Каним всички граждани, общественици и организации, които са съпричастни към бъдещето на страната ни, на народно събрание. То ще се състои на 14 март 2020 г. в град София и е среща-разговор по важните за България въпроси. Каним всички, които са заинтересувани от бъдещето ни като народ и държава, заедно да изготвим решенията за значимите национални проблеми, да се обединим около тях и да изискаме от управляващите нашите решения да се осъществят. Некомпетентността на управляващото ни правителство е достигнала дотам, че то не е способно да се справи със ситуацията, до която само ни доведе. То е корумпирано, но с желание да продължава да е на власт. Това тяхно поведение води България и всички живеещи в нея към гибел. Няма да го позволим. Поемаме бъдещето си в наши ръце. От днес ние, гражданите, нямаме правителство и не признаваме неговите решения.“, каза д-р Костадин Костадинов – председател на Възраждане.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ