Отворено писмо до БПЦ относно т.н. еднополов брак, афиширан от Нова Телевизия


Уважаеми и достопочтени отци и предстоятели на Светата ни Българска Православна Църква,Водени от Светата ни Православна Вяра, искрено Родолюбие и дълбока загриженост за запазване на Божията нормалност и Божията Светлина, която огрява Отечеството ни, ние, многогрешните членове, съмишленици и последов ...

Отворено писмо до БПЦ относно т.н. еднополов брак, афиширан от Нова ТелевизияУважаеми и достопочтени отци и предстоятели на Светата ни Българска Православна Църква,
Водени от Светата ни Православна Вяра, искрено Родолюбие и дълбока загриженост за запазване на Божията нормалност и Божията Светлина, която огрява Отечеството ни, ние, многогрешните членове, съмишленици и последователи на Възраждане се обръщаме към Вас с дълбока Вяра и упование в устоите на непреходните ценности на Православното ни учение, с настойчив призив за формулиране и обявяване на публична позиция от Светия Синод по повод поредното мерзко, непристойно, античовешко и богохулно действие и поведение от страна на настъпващите тъмни социално-инженерни унищожителни сили и овъплътени чрез натрапчиво показните действия на духовно паднали хора. Конкретен повод за дълбокото ни възмущение и погнуса е публичното показване и тиражиране на поредното действие от постановката на тази „духовна чума”, получила обобщаващото прозвище „джендъризъм” и то забележете по една от българо-езични медии с национално излъчване – Нова ТВ в предаването си „Ничия земя”, излъчено на 02.02.2019г. на датата на Светлият ни Православен празник (най-вероятно не случайно!) Сретение Господне!
Умишлено отбягвайки да коментираме подробности от въпросното предаване, което свободно се разпространява по всички медийни канали и което Вие можете лесно да намерите, ще отбележим само няколко важни обстоятелства.
Първо, освен, че разглежданата тема за еднополовите връзки, партньорства, съжителства или „семейства!?!” и отглеждането на деца в такава отровна среда в същността си е безусловно античовешка, антихристиянска и богоборческа, в посоченото по-горе предаване е зададена и разгърната в един още по-гнусен ракурс, а именно – постигането на човешкото стремление към осъществяване на личните си мечти посредством открито погазване и подигравка с Божият и природен закон.
Второ, и в допълнително утежнение на горното, налаганата „история” на „героите” на предаването е внушаването, подбудителството и подтикването към престъпно поведение, защото еднополовите бракове не отговарят и на Човешките закони, които действат към момента в Родината ни. Еднополовите бракове и още повече отглеждането на деца в такива „семейства” е НЕзаконно, според българското законодателство. Нещо, за което ние ще уведомим (сезираме) и съответните държавни институции, отговарящи за спазването на закона.
В заключение, искаме да подчертаем, че представянето на всичко ненормално (според Православната ни Вяра) като естествено, допустимо и въпрос на личен избор в името на задоволяване на болни страсти и личностна дезориентация, е насочено не само към разрушаване на устоите на Вярата ни, но и към унищожение на морално-етичните ни човешки обществени норми и в крайна сметка води и до самоунищожението ни по плът като Род и Народ. Процес, който ясно се отличава и от демографския апокалипсис, който българската ни държава преживява вече с видими фатални последици!
Изпращайки това обръщение към Вас, ние отправяме и покайна молитва към нашия Господ Иисус Христос и всички Светии за силна духовна подкрепа на Вас предстоятелите на БПЦ, за да намерите ясен и категоричен начин за подкрепа на миряните и целия български народ и организиране и оглавяване на всенародно противопоставяне на шестващия антихристиянски и античовешки вирус, преоблечен по един изкусно лукав начин като индивидуална свобода и право на избор!
Молим се и за вразумление и обръщане на всички участващи или съучастващи в тази привнесена отвън и противна на Православния Български Народ духовна напаст, на която ние от Възраждане остро се противопоставяме и няма да позволим!
Бог да благослови България и всички българи!
Време ни е за духовно Възраждане!
Да живее България!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ