Псевдопатриотичните управляващи от т.нар. ВМРО и ГЕРБ подпомагат циганския терор и безчинства


Поредният случай на брутален цигански произвол - опит за предумишлено убийство на български военен от страна на гетоизирани цигански гамени, разтресе Войводиново, Пловдив и България. В ранния следобед на 6 януари, 33-годишният военен Валентин Димов се връща с колата си в селото. Пътят му пресичат дв ...

Псевдопатриотичните управляващи от т.нар. ВМРО и ГЕРБ подпомагат циганския терор и безчинстваПоредният случай на брутален цигански произвол - опит за предумишлено убийство на български военен от страна на гетоизирани цигански гамени, разтресе Войводиново, Пловдив и България. В ранния следобед на 6 януари, 33-годишният военен Валентин Димов се връща с колата си в селото. Пътят му пресичат двамата изроди, след което започват да го псуват. Конфликтът ескалира и се стига до бой, при който въпросните човекоподобни утайки от махалата нападат в гръб Валентин и го завързват с якето му, за да не може да се защитава. Нанасят му изключително тежки удари и му счупват ябълчна кост, поради което той не може да се храни и говори в момента. Според местните, циганите са искали да убият Валентин, като са казали на придошлите на помощ хора "оставете ни да го довършим". Жителите на селото искат обвинението срещу циганите да бъде преквалифицирано на опит за предумишлено убийство.
cigani 2Два дни след гореспоменатия пореден епизод от геноцидът, който циганите извършват над българския народ, на мястото на произшествието пристигна вицепремиерът Красимир Каракачанов. Същият добре "оформен" индивид заяви, че циганите в България са станали "супер нагли". Констатира проблемът, който той самият и ръководеният от него и неговата коалиция кабинет, не могат да решат. Каракачанов коментира, сякаш е страничен човек и повтори неколкократно какво "трябва да се направи". От думите му оставаме с впечатлението, че той коментира като обикновен гражданин мерките, които е нужно час по-скоро да бъдат взети, за да се стигне до намаляване на циганската престъпност. Констатациите му биха били верни, при положение че той самият не ръководи държавата от вицепремиерския си пост. Но от властовата позиция на русенския псевдовойвода, подобно поведение е не просто скандално, а цинично, нагло, лъжливо и неморално. Политическите шизофреници от "Обединени патриоти" и ГЕРБ подпомагат и задълбочават циганската престъпност чрез бездействието си. Нека да припомним, че същите лъжливи патриоти пламенно обясняваха преди година и половина в близкия Асеновград, след поредните цигански безчинства и масови побоища в града, как ще решат проблема. Тогава от "Обединени патриоти" обещаха, че като част от управляващата коалиция ще вземат всички необходими мерки и с абсолютна безкомпромисност ще гарантират обществения ред, ще насочат всички усилия на държавата, за да наложат законността и реда във всяко кътче на страната. Освен това, те обещаха да бутнат всички незаконни цигански постройки и да изселят обитателите им.
Година и половина по-късно, за пореден път виждаме, как управляващите ни "патриоти" обещават да свършат същото, което не са направили през предишните 18 месеца. В Асеновград те не са съборили нито една незаконна циганска постройка. Нещо повече, във Войводиново се говори, че новодошлите цигани са се настанили там с активното съдействие на зам.-председателя на общинския съвет от ВМРО-БНД в община Марица Георги Какалов.
От Възраждане категорично осъждаме лъжливопатриотичното говорене на "Обединени патриоти" и ГЕРБ, подкрепено от антибългарската им политика и управленски цинизъм. Категорично сме против античовешкото им управление, довело страната до демографски колапс и цигански геноцид над мирното българско население. На практика Каракачанов и измамнопатриотичната му клика са съучастници в циганските престъпления, защото създават и поддържат необходимите условия за процъфтяване на циганската престъпност и погром срещу обикновения българин. За престъпленията спрямо собствения си народ, псевдопатриотите заслужават да бъдат осъдени и наказани с цялата строгост на закона и традициите на ВМРО, за чиито идеологически наследници се представят Каракачановци!яя
От Възраждане няма да се уморим да повтаряме нашата позиция, че циганския въпрос има едно единствено решение и то е еднакво прилагане на законите спрямо всички граждани, независимо от техния етнически произход! Всички незаконни постройки следва да бъдат съборени, без значение дали се намират в циганска махала или не. Децата на родители, които не ги пускат на училище, карат ги да крадат, проституират и т.н. трябва да бъдат отнемани, а самите родители – вкарвани в затворите. Нищо повече от прилагане на законите не е нужно, за да се реши циганския въпрос и Възраждане ще се бори за това с всички сили.
От Възраждане изказваме искрена подкрепа за пострадалия, неговото семейство, близки и роднини, както и за протестиращите жители на Войводиново. Ще продължим да ги подкрепяме както на местно, така и на национално ниво, за да създадем необходимите условия за постигане на възмездие спрямо българоубийците!

* Припомняме отново, че партия ВМРО няма и никога не е съществувала. ПП ВМРО-БНД е присвоила абревиатурата на славната някогашна българска организация, окичила се е незаслужено със славното и име и го осквернява. За пример ще дадем как функционери на въпросната партия, използват случая, за да обикалят телевизионните студиа и да обясняват сладкодумно как се борят с циганската престъпност, докато през това време циганите вилнеят безнаказано по улиците.
БНД ТВ разм

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

България има нужда от вас, oт вашите сили, познания, воля и устрем!

СТАНИ ЧЛЕН СТАНИ СИМПАТИЗАНТ
Възраждане
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
© Възраждане. Всички права запазени.
  Новини

Цели и програма

Личности

Речено – Сторено

За нас

Контакти

ТЪРСЕНЕ

СТАНИ ЧЛЕН
ПОДКРЕПИ НИ