Атаките срещу гражданското общество в България.

Родителски организации и Възраждане сигнализират за ограничаване на свободното право на комуникация на гражданското общество в България.

В социалната мрежа Фейсбук  системно са докладвани акаунти на представители на активното гражданско общество в България, които не са съгласни с политики, които се развиват  в областта на семейното законодателство.

Случаите на  така нареченото хакване на интернет идентичности, използване на чужда идентичност, завладяване на огромна интернет страница, представяйки се за мобилен оператор, злоупотреба с нововъзникналите щампи: "фалшиви новини" и "реч на омразата" са тенденциозни.

Дейността на стотици хиляди родители в интернет бе подложена на атакуване, шпиониране и манипулиране! Бяха атакувани обществени личности, изразили съпричастност с безпокойството на родителите относно безпрецедентната власт,  придобивана от чужди неправителствени организации над семействата!

На предстоящата пресконференция ще представим доказателства за:

  • хакерска атака на индивидуални профили или опити за такава;
  • организирано докладване на родителски групи за борба с педофилията;
  • враждебно завземане на огромна страница във Фейсбук;
  • докладване на отделни администратори на Фейсбук групи;
  • доказателства за договорки във групи на дейци на чужди организации в неправителствения сектор за планиране и реализиране на атаката;
  • ще покажем как обвързаността на машините за тестване на истината (fact-cheсkers) са обзвързани с определени милиардери. Можем ли да си купим истината не "по братски", а "по милиардерски"?

Кой иска да „затвори устата“ на родителската общност ще разберете на пресконференцията, която ще се проведе на 19-ти октомври 2020 г. от 12.00 ч.  в БТА. 

Каним всички граждани, общественици и журналисти да присъстват, тъй като единствено обединени ще можем да противодействаме и да защитим българското семейство.

©2020 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com