Възраждане учреди структура в Хасково

Общинският съветник Светослава Стоянова бе избрана за председател на общинската организация на Възраждане в Хасково. Над 30 души присъстваха на учредителното събрание, на което бяха избрани за заместник-председател Евгени Колев и за секретар Тонка Койчева. Учредяването на Възраждане в Хасково бе уважено и от председателя на партията Костадин Костадинов.
Светослава Стоянова е финансист, има собствена счетоводна кантора и е популярно лице от обществения и политически живот на Хасково.

За първи път членува в партия и избра Възраждане, защото нашата кауза е спасението на България. Евгени Колев е земеделски производител и също е сред познатите на хасковлии лица, бил е и два мандата общински съветник. Тонка Койчева е дългогодишен директор на Регионалната библиотека в Хасково и е един от най-уважаваните дейци на културата в града. Тя също за първи път в живота си членува в партия.
Ръководството на Възраждане-Хасково са участвали в политическия живот на общината като част от Коалиция за Хасково, която бе създадена от екскмета на града инж. Георги Иванов. Той също присъства на учредителното събрание, като гост по покана на новоучредената структура. Иванов подари на Костадин Костадинов плакет със св. Богородица, която е закрилница на града. В Хасково се намира и най-високата статуя на Божията майка, която е вписана в книгата за рекорди „Гинес“.
Учредителите на Възраждане в Хасково обявиха, че ще се борят с беззаконието, което кмета и мнозинството от ГЕРБ са въвели като стил в управлението на града и общината. Пред новите членове и симпатизантите, които присъстваха на събранието, председателят на Възраждане Костадин Костадинов обяви, че спасението на България трябва да е основната задача пред всеки българин родолюбец. „Страната ни се обезлюдява със 100 000 души на година. Това е все едно населението на цялата хасковска община да изчезне. Българите сме изчезващ вид, заради престъпното управление на страната ни през последните близо 30 години“, посочи Костадинов и разказа за безобразията, които управниците вършат ежедневно в различните райони на България.
Общинската организация на Възраждане в Хасково ще участва активно в политическия и обществен живот на града и общината. Предстои в най-скоро време да бъдат създадени организации на партията и в селата.
Да живее България!

©2020 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com