Честните избори зависят от теб!

Възраждане започна национална кампания “Честни избори”.
Присъединете се към нас като доброволец в изборния ден и следете за честността на изборният процес.
Потърсете ни на телефон 0896 04 15 16 за цялата страна, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или със съобщение във Фейсбук страниците Доброволци за честни избори и Движение "Възраждане".

От нас ще получите:
✔ Доверие.
✔ Документ, с който ще имате право да участвате в избирателна секция като застъпник/представител.
✔ Обучение как да разпознаете всяка машинация.
От нас няма да получите:
✖ Пари.
✖ Указания за кого да гласувате.

Омръзна ни жалкият мутро-олигархичен режим на управление насилствено да отнема правото на свободна воля на народа, но това зависи от всички нас: На първо място да гласуваме, но и да проследим дали гласът ни ще отиде там, където сме го изпратили.
Пред всеки един от нас стои въпросът за кого да гласува. Но стои и един още по-съществен въпрос: Ако гласувам, какво ще се случи с гласа ми?
Публична тайна са машинациите в изборния ден, затова ние призоваваме: "Спрете да разчитате на някой друг да защити вашия избор!"
На провежданите у нас избори винаги има контингент гласуващи под строй за точно определените, вечно наместени във властта партии. Сред тях са голяма част от служителите в държавните и общински организации, които са политически назначения на ГЕРБ и Обединени патриоти, членове и симпатизанти на всички партии, които се изреждат през последните години да управляват и да ни лъжат.
Всички те до днес доказаха, че са еднакви.
Към тях се причислява както циганският вот, който се договаря няколко месеца преди изборите, така и корпоративният вот на работници и служители, водени да гласуват под строй от бизнес кръговете, близки до управляващите партии, които разпределят „порциите“ в държавата, включително и купеният/продаден вот на платените (уж) застъпници, наблюдатели и пълномощници на партиите, които срещу 50 лв. не наблюдават изборния ден, а гласуват за този, който плаща.
Общо това са около 1,5 млн. твърди гласоподаватели, отделно е и огромният брой т.нар. "мъртви души".
Техният глас е чут. А Вашият?
Единственият начин да ги победим е да сме повече от тях.
През 2019 година ни очакват европейски, местни и може би парламентарни избори. Всички те са от огромно значение за начина, по който ще живеем в България.
Спрете да разчитате на някой друг да защити вашия избор!
Честните избори зависят от теб!

Платформа за управление на Възраждане – 2019

©2019 Движение „Възраждане“. Всички права запазени. | Реализация: www.iliyavalchev.com